Ötvös Tibor

Kína nem kap Kinectet

Kínában mindig is érdekes dolgokat tapasztalhatott az egyszeri olvasó, de a mostani törvénytől a legtöbben - szó szerint - dobtak egy hátast.

Az ázsiai országban ugyanis tilos bármilyen konzol hivatalos árusítása, forgalmazása - kivéve a Nintendo gépeit - és így az új X360 valamint a Kinect sem lesz elérhető a boltokban. Természetesen külföldi oldalakról be lehet szerezni, de a kínai boltokban nem lehet majd beszerezni.



Az már egy másik kérdés, hogy a Sony PS3 Move-ja is tiltólistán van vagy az majd megvásárolható lesz a boltokban is. Mindenesetre az X360 amúgy sem kirobbanó siker az ázsiai országokban. A pletykák szerint Kína ezzel a PC-s játékipart próbálja fellendíteni - és természetesen a Nintendo forgalmát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #3
    Majd legyártják maguknak,úgyis olyan profi másológépek...
    Alig várom hogy lássam a Chinectet...Lehet nekik sikerül megoldani hogy állva is használható legyen és ne lagoljon olyan botrányosan,bár a játékkínálat félő ismét a régi oldalnézetes mario 33964196412754981275 féle fajtája lesz akárcsak a kínai ps3 és kínai x360 kínálatában is...:)
  • Adenoma #2
    és ki volt az a pletykás, aki ezt állítja?
  • Loverman #1
    Nem baj, majd megcsinálják a sajátjukat, mint a Wii helyett a Vii-t és a Winner-t