Ötvös Tibor

Mozgásban a Need for Speed: Hot Pursuit


Hétfőn a Microsoft Kinect, kedden a Treyarch féle Call of Duty: Black Ops, szerdán pedig a Need for Speed: Hot Pursuit szerepelt Jimmy Fallon esti műsorában.

A játékokért amúgy a valóságban is rajongó műsorvezető-színész rendőrként kezdte meg elég gyenge pályafutását, de azért így is láthattuk mozgásban a programot, ami valóban lenyűgözően szép. És szerencsére nem lett túl sok Burnout beütése, a klasszikus Hot Pursuit érzések köszönnek vissza - főleg a helikopteres segítségkérés képében.


A Need for Speed: Hot Pursuit lesz a sorozat első olyan darabja, melyben nem csak egy-két pályán pattanhatunk be egy rendőrautó volánja mögé, hanem egy egész karriert letudhatunk. Mindenesetre az eddigiek alapján a Criterion nagyon jó munkát végzett és biztosan nem először "kirándultak" a sorozat világába. De azért reméljük, hogy a Burnout is megkapja az újabb részeket az új Need for Speedek mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #4
    Évente egy új NFS... Mi értelme?
  • zsottya #3
    Hát nem tudom ki hogy van vele, de nekem pl a Hot Pursuit részek tetszettek a sorozatból a legjobban. Remélem ez is olyan jó lesz mint elődjei :)

    Carbine: nem fogytak ki az újításokból sem csak minek nem oda illő dolgokat bele tenni :) Egyébként meg a cikk is írja hogy:
    "A Need for Speed: Hot Pursuit lesz a sorozat első olyan darabja, melyben nem csak egy-két pályán pattanhatunk be egy rendőrautó volánja mögé, hanem egy egész karriert letudhatunk. " - ez nem újítás :D? Igaz többről nem tudok :D
    És igen a változatos tájak :) ezerszer jobb mint egy városban autókázni, nekem legalábbis jobban bejön egy ilyen mint egy underground.
  • Timbu #2
    És azzal mi a baj, hogy elkészítik az egyik legjobb NFS folytatását? Remélem visszatérnek a változatos tájak.
  • Carbine #1
    Hihetetlen, hogy már nem csak az újításokból fogytak ki a készítők, de nevekből is.

    Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
    Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)

    forrás