Ötvös Tibor

HD grafikával bír a 3DS?

A Nintendo ismét a magasra tör és a Wii után visszatérnek a zsebkonzolok piacára, melyet szinte a kezdetektől uraltak.

A korábban bejelentett 3DS lesz ugyanis az első konzol, mely önmagában, mindenféle szemüveges segítség nélkül képes lesz 3D-s megjelenítésre. Az eddigi tapasztalatok alapján úgy gondoltuk, hogy a 3DS játékok grafikában a GameCube-szintet ütik majd meg (a Game Boy Advance a SNES, a DS pedig a Nintendo 64 szintjén volt), de a jelek szerint alábecsültük a gépet.A legújabb IGN-es beszámoló szerint ugyanis a 3DS nem is a Wii, hanem rögtön az X360-PS3 grafikai megvalósítását tűzte ki célul és egyes, a gépet már programozásra megkapott fejlesztő szerint ez bizony sikerült is. A Nintendo nem nyilatkozik az ügyben, a 3DS pedig elméletileg az idei E3-on mutatkozik be a nagyközönség előt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Szefmester #5
  Az a gond hogy ilyen kisméretű kijelzőnél a HD grafika nem ér semmit mert nagyító nélkül nem is látod. :D Már az is elég ha a DVD felbontást eléri.
 • Kindred Blades #4
  Nem tudom, mi ez a nagy felhajtás, HD grafikával bír egy saccperkábé 10 éves, 15 colos, katódsugárcsöves monitorom is a pincében.
 • tyuklepes #3
  nehezen hiszem ... marketing duma, de ha mégi igaz, komolytalan 31 éves fejjel kell vennem kézikonzolt :) :) (Majd azt hazudom, a kölkömnek veszem :))
 • zola2000 #2
  Háát, ha 2005ben lehetséges volt a 2000res szint (psp), akkor ma 2010ben is lehetséges a 2005ös szint, szerintem...
 • Szefmester #1
  Meglepne ha tényleg olyan erős lenne.. bár jóval kisebb felbontást kell produkálnia szal, lehet nem venné észre az ember. :D