Ötvös Tibor

Humor a Mass Effect 3-ban

A BioWare újabb sikert könyvelhetett el a nagyszerű Mass Effect folytatásával és a fejlesztők agya már javában a harmadik részen jár.

Aki esetleg élvezettel szemlélte a Normandy pilótája, Joker és a hajó mesterséges intelligenciája, EDI között folyó szócsatákat, az örömmel konstatálhatja, hogy mindkét karakter visszatér a trilógia lezárásában. Casey Hudson, a sorozat producere egy interjúban arról beszélt, hogy a két szereplő lesz a harmadik rész fő humorforrása.



"Egy trilógia második, középső rész általában az az epizód, amikor valami sötét, komor helyre kerülsz" - kezdte Casey. "A harmadikban pedig megpróbálsz kijönni onnan és beleteszel egy adag humort és fényt. A Mass Effect 2-ben próbáltunk felnőttesebb tartalmat csempészni a sorozatba és ezért lett erőszakosabb, komorabb."

"A Mass Effect 3 egy epikus végkifejlettel szolgál és bár komorabb lesz elődjénél, de egyben humorosabb is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #8
    ME3 GIVF!
  • blessyou #7
    Azért szerintem Legion karaktere is jó humorforrás lehet, a 2-ben is bírtam a beszólásait :)

    Geth do not infiltrate. Geth do not intentionally infiltrate. :D
  • emp #6
    Nekem az az egy bajom volt a kettővel, hogy sokkal lineárisabb volt mint az egy. Az adott állomásokon is kicsit olyan muszájból voltak nagyon egyszerű melléküldetések. Az egyben, volt hogy napokig csak a fellegvárban bóklásztam... Meg ugye rövidebb is sokkal a kettő. Ettől függetlenül összességében baromira élveztem és a három is várós!
  • N1ggA #5
    Nagyon szerettem a humort mind a Mass Effect 1-ben, mind a kettőben. Szerintem nagyon el volt találva. Alig vágom a 3. részt.
  • magyarszurke #4
    Úgy néz ki a spártainak fáj a kikapcsolódás,ha értitek mire gondolok.

    Egyébként nekem nem sok hírértéke volt így:) Ok ,rendben lesznek benne poénok,de eddig is voltak
  • JaSoN HuNTeR #3
    Nekem a mass effect a kedvenc jatekom remelem jo lesz a harmadik resz.
  • MasterChief #2
    Az a minijáték csak időpazarló és idegesítő volt. Mindamelett az röhejes, hogy a Normandy SR-2, ami a flotta legjobb hajójának a továbbfejlesztése (a Normandy SR-1 -nek) nem képes automatikusan leszkennelni egy bolygót.
  • Jimmyke #1
    Szósz

    Azért az se elhanyagolható hírérték szempontjából, hogy azoknak is élvezhetővé akarják tenni a játékot, akik az előző két résszel nem játszottak, szóval ne várjon senki eget rengető visszautalásokat.

    Ha már állandóan a Birodalom Visszavághoz hasonlítják a második részt, ki kezdte a Star Wars trillógiát a Jedi Visszatérrel?

    Casey Hudson megnyilvánulásai mindig roppant érdekesek, a bolygó pásztázó mini-játékot például szerinte mindenki imádta, mert addiktív és terapeutikus :D