Ötvös Tibor

Novemberben jön a PC-s DC Universe Online

A Sony már jó pár évvel ezelőtt bejelentette a szuperhősök világában játszódó DC Universe Online című alkotását, melyből 2 éve már játékmenetet mutogató videók is kikerültek a netre.

Azóta azonban elég nagy csend honolt a játék körül, ám alig pár perce befutott egy megjelenési dátum, melyet maga a Sony tett közzé. Eszerint a DC Universe Online idén novemberben végre valahára megjelenik és PS3 mellett PC-n is elérhető lesz a játék.


Ráadásul úgy tűnik, hogy a játékosok által generált hősökön kívül a DC világ ismertebb alakjaival is összefuthatunk. Egy bemutatott változatban ugyanis az újságírók Harley Quinn ellen indultak harcba, aki foglyul ejtette Robint és az ő kiszabadítása volt a feladat.

A Sony hozzátette azt is, hogy az ismertebb karakterek hangját nem ismeretlen színészek adják, hanem igazi sztárok, ám egyet sem neveztek meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #3
    mint minden MMO-ban? lol
  • Szefmester #2
    PLáne ha fizetős is lesz, és nem valami mikrotranzakciósan akarják megoldani.. Fizetősnek ott a Champions és a City of Heroes/Villains játékok.. És ott nincs is olyan unszipatikus folyton megmenteni való Robin..:D
  • gabeone #1
    Érdekesnek tűnt a játék a video alapján, azonban ahogy érkeztünk a video vége felé, úgy tűnt egyre unalmasabbnak és monotonabbnak is a bunyóélmény.