Ötvös Tibor

Ingyenes lesz a Star Wars Clone Wars Adventures

A jelek szerint egyre divatosabbak lesznek a szinte teljesen ingyen játszható internetes játékok, hiszen a Need for Speed World után most a Sony és a LucasArts jelentette be újabb közös alkotásukat, melyért szintén nem kell fizetni.

A Star Wars Clone Wars Adventures - ahogy a címéből is rögtön kiderülhet - a Cartoon Networkön futó A klónok háborúja rajzfilmsorozat alapján készül és kifejezetten a fiatalabb korosztálynak szól majd. A bejelentés alapján a Clone Wars Adventures számos minijátékkal (Droid programozás, fogatverseny stb.), dinamikus jelenetekkel, közösségi szolgáltatásokkal és több száz karaktergenerálási lehetőséggel érkezik.



De aki szeretné, az választhat a Star Wars univezum ikonikus karakterei közül is (Yoda, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker és társaik) főszereplőt. A legfontosabb azonban a tény, hogy a játék teljesen ingyenes lesz, de természetesen pénzzel több extrát és gyorsabb fejlődést vásárolhatunk magunknak. Ezen VIP-tagság fix havi díjas lesz, de a játékban is vásárolhatunk különböző felszereléseket, ruhákat különböző mikro-tranzakciók segítségével.

Mivel a Star Wars Clone Wars Adventures kifejezetten a fiatalabbaknak készül és egy rajzfilm az alapja, így a Sony természetesen mellőzte a vért valamint az erőszakot a játékból és bekerült egy "időzítő" is a játékba. Ennek lényege, hogy a szülő beállíthatja, mennyit játszhat csemetéje és ezen idő letelte után a szerver automatikusan "ledobja" a felhasználót.

Az első videó és további információk a játék hivatalos oldalán találhatók. A Star Wars Clone Wars Adventures 2010. végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #15
    eldodgeolná, mint kisnyúl

    na mukodik a jatek, a free to play annyit jelent, hgoy kis izelitot kapni a jatekbol, amugy nagyon is fizetos. de poenbol befizetek okorkodni jonak nez ki : )
  • Fbn Lx #14
    20-30 centis, na
  • Fbn Lx #13
    nem csak az, hanem a rendes töltény sokkal gyorsabban repül mint azok a kis lézercsíkok, így ha kisebb 20-30 szórásfelülettel megküldenék egy géppisztollyal a dzsedit, nem igazán tudná kivédeni :D
  • hiftu #12
    Akkor dobáljanak egymásra jégcsapokat.. :))
  • Julius Caesar #11
    De, hisz a forró plazmapengében szétégne a golyó, ahogy a dúracél is. Egy kis pár grammnyi szaros golyó elpárologna...
  • VRSDM #10
  • Merces #9
    Miért kék az ég? És miért zöld a fű...........XD
  • Daza500 #8
    Miért csinálnak már megint egy dedós baromságot a Star Wars-ból ?
  • RoyalPredator #7
    Melyik gyerek akkora hülye, hogy az anyjának elmondja, hogy le lehet limitálni őt a gépről?
    És melyik szülő annyira figyelmes, hogy megnézi, mikkel játszik a gyereke?
  • jAMEsbAUd #6
    N1ggA: ez tobbszor elojott nekem is ez a kerdes, de a legjobban a Star Trek -ben vicces, mert ott is lovoldoznek a fezerrel, aztan amikor a Borg-al harcolnak, akkor a Borgok allandoan adaptalodnak a sugarra, es az egyik filmben (Kapcsolatfelvetel) konkretan a holoszobaban Picard kapitany szetlo ket Borgot gepfegyverrel siman :D Szoval kapasbol csak azt hasznalnam ellenuk... a Star Trek -ben talan azert viccesebb ez, mert ott lehet tudni, hogy ennek a vilagnak a jovojeben jatszodik, amiben most elunk, tehat ismerik a puskapor alapu fegyvereket, nem csak a sugarfegyvereket... ez a Star Wars galaxisban lehet, hogy ismeretlen, vagy nem olyan elterjedt, vagy biztos meg lehet magyarazni, hogy miert nem hasznalnak olyat, mindenesetre tenyleg rohej :) De akkor meg a Jedik biztos olyan kepessegekkel rendelkeznenek, mint Neo a Matrixban :D