Ötvös Tibor

FPS lesz az új Call of Duty is

Az Activision és az Infinity Ward közötti vita eredményeképpen jelen pillanatban három csapat foglalkozik a Call of Duty sorozattal és az első hírek szerint minden játék más és más lesz.

A Treyarch Black Ops című alkotása "hamarosan" megjelenik, az Infinity Ward megmaradt tagjai is dolgoznak valamin és a Sledgehammer Games is készíti saját Call of Duty játékát. Utóbbiról első körben annyit mondott a kiadó, hogy egy akció-kaland program lesz, melyből mindenki úgy vélte, hogy egy külső nézetes játék lesz.



Ma azonban kiderült, hogy ez tévedés. A Sledgehammer Games ugyanis megjelentetett egy álláshirdetést, melyben egy Call of Duty FPS-t készítő csapatba keresnek tehetséges programozókat, grafikusokat, dizájnereket. Ráadásul az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a játék a Call of Duty: Space Warfare címet kapja, ami nem is lenne meglepő, hiszen a Sledgehammer Games számos tagja dolgozott a Dead Space első részén, így van bizonyos tapasztalatuk a stílusban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #10
    Attól még, hogy egyes programozók dolgoztak űrjátékon még nem biztos, hogy van tapasztalatuk űrjátékokkal kapcsolatban, mert mondjuk egy codernek mindegy, hogy hol játszódik a cucx :D
  • akyyy #9
    ez is el nfs-edett, vagy ahogy régen mondták, eltycoonosodott.

    anno mennyi jó tycoonjáték kijött ugye, transport, railroad, rollercoaster... aztán jött egy rakás, plázatcoon, postahivatal tycoon, playboy tycoon. kb ez van most a cod-al is.
  • Fresh Duke #8
    COD2 volt az utolsó COD számomra. A többi nc. A konzolosok szintjére lettek megalkotva, hát igen, ez a "fejlődés". -.-
  • Skynet #7
    Van az 5-el bőven baj. A célzás egy dolog az még pozitívum,csakhogy a pályák szarok voltak,a modolható fegyverek nevetségesek, és annyi grafikai hibából eredő fedezéket mint az 5-ben még nem láttam codban...Az összes pályán vagy 4-5 olyan helyet találtunk anno ahonnan nagy placcot premier plánba be lehet látni,de kilőni lehetetlen,mert hiába csumizod a fejtetőt (ennyi látszik ki a parasztból aki megtalálja a helyeket) telibe, nem veszi találatnak a játék...A hitbox pedig még gyatrább lett mint a 4-ben volt...
    Tréács féle Black ops is egy fos lesz,warezon lepóbálom de semmi reményt nem fűzök hozzá. A COD széria meghalt,amcsi X360-as hülyegyerekeknek való szemetet csináltak belőle. Majd a DICE remélhetőleg a MOHA-val kitölti az űrt. A BFBC2 egész jó lett,mondhatni köröket ver színvonalban a COD széria utolsó 2 részére. Cod7 helyett inkább várom a MOHA-t.
  • Oláh Herkules #6
    elejétől ilyen volt :)
  • Gyuszopapa #5
    A COD 5-tel semmi baj sincs,ja de van célozni kell benne azért is nem szeretik sokan.Nem hal meg az ellenfél ha mellélőssz.
  • ffxi #4
    Számomra COD 4 utáni részek felejtős "COD"
  • koschwarz #3
    nagyon gáz. futószalagon jönnek...a treyarch meg eleve egy iparos banda. mind a quantum of solace, mind a world at war (single) iszonyat gagyi, amit nem is értem, hogy mertek kiadni manapság. mivel IW már nincs, ezért szerintem a CoD sorozatnak leáldozott.
  • opeca #2
    A Call of Duty monstanra agyatlan, mindenféle realizmust nélkülöző lövöldözős gagyi lett.

    Olyan konzolra való, kár, az első kettő még egészen jó volt
  • Zaraki Kenpachi #1
    Space Warfare ????

    Mi lesz itten? Star Wars Price-al? :D