Ötvös Tibor

Szeptemberben jön a Test Drive Unlimited 2

Az Eden Games egy merész húzással egy elég erős Sims-vonalat húz be a méltán sikeres Test Drive Unlimited folytatásába, mely a jelek szerint új színfoltot hoz az autóversenyes játékok világába.

A programmal már bővebben is foglalkoztunk, így a részletesebb bemutatástól most eltekintenénk. A kiadó azonban a mai napon hivatalosan is bejelentette a Test Drive Unlimited 2 megjelenési dátumát, mely 2010. szeptember 21. lett. További jó hír, hogy szinte minden nagyobb, játékok árusításával foglalkozó üzletlánc saját akciót hirdetett a játékkal kapcsolatban.



A GameStop előrendelőinek az alap játék mellé a TDU2: Casino Online jár, mely egy különálló, teljes értékű bónusz játék. A programban pókerezhetünk és rulettezhetünk és kapunk két, exkluzív autót is. Az Amazon egy Aston Martin V12 Vantage Carbon Black speciális kiadással jelentkezik, melyben minden a címben szereplő autó körül forog. A Walmart egy szuper exkluzív Audi Q7 V12 TDI Quattro járgányt ad extrának, míg a Best Buy egy Aston Martin DBS Carbon Black kiadással kedveskedik.

Sajnos mindez jelen pillanatban csak az észak-amerikai előrendelőket érinti, de az Atari szerint ezek legtöbbje Európában is elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Úgy értem abban reménykedem, hogy fél év/1 év késéssel belerakják majd valami Car Pack-ba. De gyanítom, hogy nincs ingyen, mivel exkluzív tartalom.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Ingyenességre egyre kisebb az esély... olvasd el a többi cikket is...
  • bippo #1
    Remélem ezek az autók később egy ingyenes DLC-ben majd benne lesznek külön is.