Ötvös Tibor

Látványos F.3.A.R. trailer

Újabb előzetes érkezett a trilógiává bővülő F.E.A.R. című FPS harmadik részéből, melyet ismét John Carpenter rendezett.

A sokak szemében irritálónak ható címmel rendelkező F.3.A.R. kimondott célja, hogy a csalódást keltő második rész után visszaadja a cím régi dicsőségét és lezárja a történetet. A sztori szerint Alma két fia, az előző rész két főszereplője, Point Man és Paxton Fettel ismét anyjuk ellen fordul, aki harmadik gyermekével terhes.


A fenti videóban mindkét karakter felbukkan, de egyértelműen a villámgyors és fegyverspecialista Point Man alakja van előtérbe tolva. Mindenesetre az élőszereplős jelenetek közé számos gameplay részletet szúrtak be, melyek valóban elég látványosnak tűnnek. A játék az idei E3-on mozgásban is bemutatják, akkor mindenképpen visszatérünk rá.

A F.3.A.R. 2010 végén jelenik meg konzolokra és PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kovadam87 #10
    hát a gémpléj ebben a videóban félelmetesen gyenge, a videó meg közepes. (lehetne sokkal rosszabb is)... Fear 1 fíling kéne de nagyon. :S
  • bcrics #9
    EZ a kép azért elég jól sikerült:)
    http://iaro.3dmax.hu/kep/Alma.png
  • Gyuszopapa #8
    Az gameplay jelenetek viszont igy elsőre nem tüntek rossznak.
  • Vogel #7
    Harmatos klip
  • richard45 #6
    Bennem meg inkább az kellt csalódást, hogy nem a Monolith csinálja, és attól tartok, hogy ez a játék minőségére fog menni. De remélem nem lesz igazam, és egy korrekt játékot kapunk.
  • ffxi #5
    Csalódtam a 2.részben, mert nem volt annyira ijesztő mint az 1.rész. Már örültem, h olyan széria lesz mint a Silent Hill. Úgy látszik nem tudták megtartani a tempót és egyből belevágnak a hentelősdibe. Resident Evil sorozatnak meg kellett élnie a 4. részig a változással és yó írányba is haladtak. De a FEAR egyből belecsapott a lecsóba, sajnálom. Előbb 1 kultusz kellett volna felépíteniuk és azután kísérletezni.
  • var #4
    ennél szarabb trailert az életbe nem láttam még:D
  • Rage47 #3
    úgy tudom lesz benne coop, szal az ijesztgetésnek alapból lőttek
    sztem a készítők hentelős FPS-ként tekintenek már a Fearre
  • Higany #2
    Ez a videó egy nulla! Hangulatilag meg főleg. Ha ilyen lesz a játék, akkor sz*rabb lesz mint az első volt.
  • Evoluti0N #1
    "...csalódást keltő második rész után..." Számomra nem volt csalódást keltő a második rész. Kevésbé volt monoton, mint az első rész. Egyedül az zavart, h az ijesztgetős részek a háttérbe szorultak egy kicsit.
    Más dolog: Szerintetek sem adja igazán vissza a F.E.A.R. hangulatot ez az élőszereplős videó? Remélem, h nem azért ilyen, mert a 3. részben még jobban háttérbe szorultak az ijesztgetős részek.