Ötvös Tibor

Siker a Torchlight, jöhet a folytatás

Korábban már foglalkoztunk az egykori Blizzardosok alkotta Runic Games berkeiben készülő Torchlight című akció-RPG-vel, melyről szinte egyértelműen lerí, hogy a Diablo ihlette meg.

Mindenesetre a játék 2009. végén megjelent és a csapat ma örömmel tudatta a világgal, hogy a Torchlight elérte az 500 ezres eladott példányszámot. A céget vezető Max Schaefer teljesen korrekt módon megköszönte a játék terjesztésében segítséget nyújtó "Valve - Perfect World - World Domination" triónak a közreműködést és már el is kezdődtek a híresztelések egy esetleges folytatásról, mely elképzelhetően egy MMO lesz.

Ezt alátámasztja az a friss hír is, mely szerint Kína egyik legnagyobb MMO kiadója/fejlesztője, a Perfect World 8,4 millió dollárért többségi tulajdont vásárolt magának a Runic Gamesben. És hivatalosan is elismerte, hogy már javában készül az ingyenes (!) Torchlight MMO is, mely elméletileg 2011 végén lát majd napvilágot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #12
    ........ébresztő megvették a kinaiak egy rakat fos lesz belöle ,mindenki haver oszt együtt grindelünk még el nem kopik az egér..........
  • kel634 #11
    egy free mmorpg ami jól néz ki es nem japán? jól hangzik de nem hiszem h másfél év alatt vmi jót hoznának ki belőle...
  • Ender Wiggin #10
    Érdekes, a buzi Epic azért nyom csak konzol játékot, mert a geci kalózok blabla, erre a Runic ingyen vagy nagyon olcsón dobja piacra a jó játékot, ami 500,000 példányban el is kel. Akkor most mi van? A Runic-ot nem kalózkodják? Csak az Epic-et? Tisztára mint a zeneipar, mindig több pénz kell.
  • szcsongor #9
    hat igen, en is mar beletettem 15+ orat, de egyre ritkabban inditom el, egyszeruen unalmas mar a folyamatos monoton tapolas... pedig az elejen nagyon tetszett
    na mindegy, azert a 4 eurot megerte :)
  • Narxis #8
    jaja, elég monoton pár óra után.
  • BigLacaFaca79 #7
    Gyengébb géppel rendelkezőknek frankó kis RPG. Az MMO verziója szintén az lehet. Még több hasonló próbálkozást szerintem szivesen fogadnának nagyon sokan.
  • Aradebil2 #6
    kár h a Torchlight elég unalmas tud lenni,akár már 5 óra játékmenet után:(
  • Zolivok #5
    Tehát ami MMO v ahoz hasonlit szerintem a Guild Wars, egyértelműen a legjobb nincs havidíj ahoz képest hogy 2005 ös motorral menőzik rengeteg MMO nál jobb a grafikája a hangjai is tökéletesek. Minden jó benne csak kár hogy az interrupt botokkal megölték a játék PVP jét legalábbis az össze régi arc elment. Sajna, remélem a GW2 mindben No1 lesz ahogy ígérik www.guildwars2guru.com nézzétek vissza a 7 vidit megéri
  • BoneHeart #4
    Az ingyenes MMO ált azt takarja mint pl guildwarsnál. Egyszer megveszed és játszol, utána kiegeket dobnak ki hozzá. Sztem ez az egyik legkorrektebb mmo tipus.
  • Valentino #3
    Azt, hogy fejlesztik az MMO változatot, már akkor bejelentették amikor kijött a Torchlight, vagyis 2009-ben. Ebben az égvilágon semmi új nincs. Csupán fél éves hír :)