Ötvös Tibor

A Wolfenstein készítői is besegítettek a Black Opsba

A Raven Software elég impozáns múltra tekinthet vissza, hiszen nevéhez olyan klasszikusok fűződnek, mint a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast vagy a Soldier of Fortune.

Sajnos a méltán klasszikus Wolfenstein feltámasztására tett kísérletük csúfos kudarcot vallott, de az Activision továbbra is lát fantáziát a csapatban. Mondjuk az elég jónak tűnő Singularity megjelenése közel egy évet csúszott, de a jelek szerint júniusban végre bemutatkozik az időmanipulálós játék.



A legújabb hírek szerint ráadásul a csapat szabad perceiben a Treyarch berkeiben készülgető Call of Duty: Black Ops fejlesztésébe is besegített és számos, a játék végleges változatába bekerült térképet a Raven fejlesztői készítettek. Ezzel már négyre nőtt azon csapatok száma, melyek kapcsolatba kerültek a Call of Duty sorozattal.

Az Activision pedig nem áll le és tegnap levédette a Future Warfare, Advanced Warfare, Secret Warfare és Space Warfare címeket is. A pletykák szerint ezek egyike lesz a Sledgehammer berkeiben készülő Call of Duty játék végleges címe is. Az Infinity Ward megmaradt tagjai pedig a Modern Warfare harmadik részén dolgoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    A CoD hírneve az MW2-vel csorbult, nem a botránnyal.
  • richard45 #2
    Haha, látom az Activison nagyon pedálozik, bár az utóbbi botrányok miatt nem is csodálom, elégé megcsorbúlt a COD hírneve emiatt, kiváncsi vagyok meddig tudják még eladni.
  • Gyuszopapa #1
    Remélem lesz olyan jó mint a COD5.