Ötvös Tibor

Újabb Call of Duty: Black Ops infók

A jelek szerint a Treyarch észrevette, hogy az Infinity Ward "széthullásával" esélyes lehet a Call of Duty fő programozójának szerepére és ezért a Black Ops címet kapott részbe minden tudásukat beleadják.

Az első trailer már látható volt nálunk is és be kell vallanunk, hogy nagyon hangulatosnak tűnik. Ma azonban újabb infók érkeztek a játékról, melyek csak tovább növelik a várakozásainkat. Először is a fejlesztők leszögezték, hogy a Black Opsban is lesznek olyan küldetések, melyekben egy, a hadszíntér felett szálló gépből kell bombákat dobálnunk az ellenségre.



Másodszor nem csak lőfegyverek lesznek elérhetők a játékban, hanem különböző íjjak és nyílpuskák is. Ráadásul a Modern Warfare 2 egyik leghangulatosabb pályája, a havas Oroszország visszatér a Black Opsban is, de ezúttal természetesen más felépítésben.

A legnagyobb újdonság azonban a 2-4 fős ko-op játéklehetőség lesz. A Treyarch hivatalosan is megerősítette, hogy az egész történetet végigjátszhatjuk társaink oldalán. A Call of Duty: Black Ops november 9-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sadist #5
    Íjak egy j.
  • Mat666 #4
    Miért is szar kicsit bővebben?
  • Skynet #3
    Valahogy be kell harangozni a következő Call of Duty névvel megjelenő szemetet nah...:)
    Remélem szétesik utánna a Tréács is...IW is hullhatna már nyugodtan darabokra akik ilyen szenny játékokat csinálnak és agyon hazudozzák a netet,közben gyönyörű ívben szarnak a pc-s játékosok supportjára azok nyugodtan mehetnek a lecsóba...

    Call of duty R.I.P....
  • Balumann #2
    "A legnagyobb újdonság azonban a 2-4 fős ko-op játéklehetőség lesz."
    És ez mihez képets újdonság, mikor az 5 -ben is végiglehetett?
  • Danecay #1
    "Először is a fejlesztők leszögezték, hogy a Black Opsban is lesznek olyan küldetések, melyekben egy, a hadszíntér felett szálló gépből kell bombákat dobálnunk az ellenségre."

    Engem valahogy épp az ilyen részek nem bírnak lekötni.