Ötvös Tibor

Három Call of Duty két év alatt

Az Activision bloggere, Dan Amrich legújabb megszólalásában kijelentette, hogy a kiadó a következő két évben három Call of Duty játékot jelentet meg.

"Ami a Call of Dutyt illeti, az Activision megerősítette, hogy három játékot jelentetnek meg a következő két évben" - kezdte Amrich. "Látván az eddigi sémát, miszerint évente egy CoD jelenik meg ez annyit jelent, hogy a Treyarch és a Sledgehammer mellett egy harmadik csapat is dolgozik egy részen és a belsős információk szerint ez teljesen eltér majd az eddigiektől."

Azért ha valaki kicsit utánaszámol, akkor ez nem is olyan nagy hír, hiszen erről lényegében már eddig is tudtunk. Az egyik rész egyértelműen a Black Ops lesz, melyről ebben a hónapban bővebben is beszámolunk majd. A másik a külső nézetes Sledgehammer játék, a harmadik pedig a megmaradt Infinity Wardosok kötelező Modern Warfare része.

Így ki is jön a három program, bár a Modern Warfare 3 hivatalosan nem lett megerősítve, ahogy a Sledgehammer akció-kalandja sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Julius Caesar #17
    "többi meg említésre sem méltó(régi szutyok játék nem számít)gondolok itt counter strike-ra ,ami ugye 600mhz gép kell neki és geforce2 16M,mert azon még mindig 120.000-en tólják...."

    Régit nem ér számítani, mert kicsi gép kell neki Ezt a logikát. De az újat se ér számítani, mert arra még emlékeznek meg új!

    Kit érdekel mikori? Sokan játszák? Igen. Ki a penészt érdekel mikori?
  • Skynet #16
    Még a COD4-et is többen tolják (és ez az ami mindent elárul egy játék folytatásairól)...:D
    42700 szép szám ha nem veszed hozzá,hogy az első hónapban 150ezer is volt az a szám és az szépen pár hónap alatt leminimalizálódott a "NEKIK VALÓ" szintű játékosokra. Bukás pc-n? Bukás,ha tetszik ez neked ha nem. Csak erről némán kussolnak és eladási adatokat dobálnak amit főleg az x360 pumpált fel ennyire.

    Oláh: Tudnak válogatni konzolon bőven,mert van konzolon az MW2-nél sokkal értelmesebb akciójáték. A KOnzolos eladásokat az x360 amcsi és angol eladásai tornászták egekbe,a tizenéves bogz vérpistiknek ez tökéletes színvonal.
  • jaspercry #15
    counter strike, persze azt ingyen letöltheted
  • jaspercry #14
    pontosan ma reggel 42700-an online pc-n!cod MW2
    fps? melyek azok a games-ek amik túlszárnyalják?
    nem sok van talán 2 -3 játék! Talán 100.000körül van Battlefield.Bad.Company.2
    többi meg említésre sem méltó(régi szutyok játék nem számít)gondolok itt counter strike-ra ,ami ugye 600mhz gép kell neki és geforce2 16M,mert azon még mindig 120.000-en tólják....
    röhely....
  • Oláh Herkules #13
    Nem a pc halott, hanem a játék :D szar játékkal nem multiznak.
    konzolosoknak meg jó ez is :)) nagyon nem válogathatnak.
  • Skynet #12
    "szerintem meg meg most virágzik igazán cod széria, cod 4 ,cod 5 és MW2,nézd az eladásokat"
    Ha a pc eladásokat veszem és azt hogy csak pc-n hányan próbáltak szabadulni tőle,ez nem virgázás...Xboxra a tizenéves vérpistiknek megfelelő színvonal így bogzon szépen adtak el belőle, még ps3-on is...De pc-n nem..:)

    "100-200.000-en játszák a multy-t"
    Igen csak nem pc-n,pc-n jó ha mostanra a napi 50ezret eléri ez a szám és az a réteg is a "nekik való" kategória...A cod fanok,és a jobb játékosok mind messze elkerülik az új codokat.

    Tehát Pc-n igenis halott.
    És ezen semmi nem fog változtatni szépen ível lefelé a sorozat,konzolon biztos továbbra is jó eladásokat fog produkálni főleg....
  • NEOreg3 #11
    valahol a motor legmélyén, azért mégiscsak quake 3, de már csak nagyon messziről hasonlít rá

    gondolok itt a fájlszerkezetre, a pk3 fájlokra (átnevezve iwd-re, bár lényegében egy zip fájl), a konzolra, a magas fps-nél előforduló anomáliákra (gyorsabb lövés, nem hallatszanak a léptek, stb.)
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Már rég nem Quake 3 motorral futnak a CoD-ok...
  • KP27 #9
    bármennyit le lehet. annyire elvakult cod fanatikusok vannak, akik az ősrégi quake motoros játékukat, simán megszavazzák a legjobb grafika címre.
  • NEOreg3 #8
    treyarch féle alapból kukába való, ez a tps szerű valami csak nevében lesz cod, az IW-ből meg kilépett kb mindenki, akik miatt megszerettük anno a cod-ot

    remélhetőleg a volt iw-s arcok a respawn entertainment-ben majd alkotnak valami jót a témában