Ötvös Tibor

Metro 2033 - Az első 15 perc

A Metro 2033 a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőiből kivált banda első önálló játéka, mely hangulatban azonban közel áll "ihletőjéhez".

A THQ kiadásában megjelent FPS eddig elég szép értékeléseket kapott és az első számok alapján a kasszáknál is szépen teljesít majd a program. Mindenesetre a kiadó már ki is adta az ukázt az 4A-nak a mára teljesen megszokott DLC fejlesztésére. Ám erről - azon kívül, hogy készül - semmit nem tudhattunk meg.


"Nem egyjátékos mód lesz a DLC" - árulta el az egyik fejlesztő. "Nem egy kimaradt küldetés vagy ilyesmi. És nem, nem multiplayer mód lesz. A DLC tartalma nagyon király lesz, de sajnos a játékot tekintve nem létfontosságú." Ebből elég nehéz kitalálni, hogy mégis mire számíthatunk.

Mindenesetre az egyik internetes oldalon felbukkant a Metro 2033 első 15 perce, melyet érdemes megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rage47 #5
  • Kerub #4
    Valami co-op mission :P
  • Danecay #3
    Nem igazán értem a hírt. Most akkor mi a cikk fő mondanivalója, az hogy kikerült az első 15 percet bemutató videó, vagy az, hogy készülni fog hozzá DLC? Ha amit a cím sugall akkor tényleg nem értem, hisz a cikkben is írva vagyon, hogy jól szerepel a kasszáknál a játék, ergo kapható, akkor miért szenzáció a videó? Arról nem beszélve, hogy a különböző videó megosztó portálok is tele vannak ingame videókkal, és a játékot is olyan forrásból szerezheti be a játékos amilyenből csak akarja.
  • Seth #2
    A könyv digitális ,felolvasós,animált változata?
    Arra kiváncsi lennék
  • PetiX87 #1
    "Nem egyjátékos mód lesz a DLC"
    nem multiplayer mód lesz.