Ötvös Tibor

Készül a DiRT 3

Az eredetileg Colin McRae nevével fémjelzett DiRT hamarosan trilógiává bővül.

A mai napon ugyanis a Codemasters igazgatója, Gavin Cheshire hivatalosan is bejelentette, hogy már javában készül a DiRT harmadik része. A fejlesztést a stúdió birminghami részlege végzi, akik többek között a Black nyomdokain haladó Bodycounton is dolgoznak.



"Az egész lényege, hogy engedjük a csapatot újítani" - kezdte Cheshire. "Rengeteg remek dolog érkezik Birminghamből, melyeket beépítettek a DiRT 3-ba. A mai világban minden nap más országból származó emberekkel kell tárgyalni, így büszkeséggel tölt el minket, hogy a Codemasters Anglia utolsó független kiadója, az utolsó bástya."

A Codemasters a DiRT második részét tavaly augusztusban adta ki, az F1 2010 pedig szeptemberben jön, így leghamarabb november-december környékére várható a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adr74 #7
    Valahogy visszatérhetne már a jól megszokott Rally versenyzéshez a játék!Mondjuk hasonló pályákkal mint az 1-2-ben.Felesleges volt szerintem az a sok Truck és kamion verseny a DiRT első részében.Bár nem mondom, hogy nem volt jó de egy rallys játék ne menjen már át kamion versenybe, könyörgöm...!
  • bippo #6
    Nem gondoltam volna, hogy egy Dirt3-as hírből értesülök majd róla, hogy az F1 csak szemptemberben fog érkezni :(
  • kovadam87 #5
    amondó vagyok hogy jobban szét kellett volna választani a rally versenyzést a többi egyéb bohóckodástól, mert rengeteg panaszt hallottam ezzel kapcsolatba, akik egy kifejezetten rally-s játékot vártak azok egytől-egyig azt mondták h mennyire kevés is ebben a rally felvonás. Amúgy meg Zaki "kevesebb verseny kell. több ralli, esős-havas időjárás, napszak váltakozás" gondolatával egyetértek :) én is nagyon várom a 3-at (mert a 2 ISTEN VOLT)
  • Timbu #4
    Meg pár rally autó sem ártana...
  • falselight #3
    fasza.
    hihetetlen munkát végeztek az optimalizálással a második részben, kurva jó a grafikája és még egy low-end kártyával is flottul megy. remélem a következő részről is el lehet majd ezt mondani.
    egy havas pálya meg tényleg nem ártana.
  • zaki #2
    kevesebb verseny kell. több ralli, esős-havas időjárás, napszak váltakozás, és több kamionos verseny (ami az első részben volt az király volt nagyon). amúgy tetszett mind2 rész, várom a 3.-at
  • dav1d #1
    valami havas pályát igazán rakhatnának már bele