Ötvös Tibor

Siker az AvP, jöhet a negyedik rész

Az Aliens vs. Predator alaposan megosztotta az SG.hu fórumozóit is, ám a Rebellion szerint játékuk pozitív fogadtatásra talált mind a sajtó mind pedig a játékosok körében.

Tény, hogy az Angliából befutott eladási adatok alapján van is oka a fejlesztőknek az optimizmusra, ám a kritikusok azért elég szélsőségesen ítélték meg a játékot. Jason Kingsley, a Rebellion vezetője erre úgy reagált, hogy "mindössze három olyan kritika volt, ami totál lehúzta az Aliens vs. Predatort, a többi mind magas pontszámot adott rá".



"Szerettük volna, ha az Aliens vs. Predator kritikai és anyagi siker is lenne egyben" - folytatta Kingsley. "És ezt el is értük. Épp ezért már folynak a tárgyalások a kiadóval (Sega) a harmadik rész további támogatásáról és természetesen a folytatásról is. Azt nem árulhatom el, hogy jelen pillanatban melyik fázisában tartunk a megbeszéléseknek, de örömmel látogatnánk meg ismét a franchise-t."

"Úgy véljük, hogy valami értékeset adtunk a sorozathoz és izgatottan várjuk a folytatást" - fejezte be a Rebellion vezetője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline #16
    OMG ne low grafikán futtasd,a játék egyetlen pozitívuma pont a grafika ami egyálatlán nem rossz,a lények kidolgozás rendesen kiemelkedő...
  • debut12 #15
    Igen igen, jöhetne az a Colonial Marines, csak ne ezzel a motorral. Szerintem a grafika a mai játékokhoz képest elég gáz. Sokan azzal papolnak, hogy a grafika nem számít... Dehogyisnem! Eléggé illúzió romboló ha nem azt látod amit szeretnél. Ennyi erővel Doom(1)ozhatnánk cooperativban. Viszont elég kevesen élveznék, és vajon mi miatt??????
  • Hornymut #14
    Egyetértek, én is jobban örülnék a Marine-oknak :-)
  • gabeone #13
    Sikeres eladás tekintetében, de kérdem én: mennyien játszanak multiplayerben vele?
  • BanyiX #12
    Nekem tetszik, megérte azt az 5000 Ft -ot, amit rászántam.
  • Locutos #11
    Sajnalattal kell kozoljem de en mellette kell kialljak, es johet a fikazas ezert engemet. Elsorolom mi tetszik(es mi kevesbe) nekem a Predatorban(Predator fun vagyok)
    Vannak kulombsegek a 2-eshez viszonyitva, vilagos, hiszen nem egy 2-est akartak ujracsinalni jobb grafikaval. Ami negativum hogy kevesebb a fegyverzet, de legalabb otvozgettek.
    Az energia igen az kar hogy olyan hamar elfogy, de van sok toltopont, es ha meghagytak volna tul konnyu lett volna. Es a kozelharc nem tul konnyu dolog, konnyen elugrabugralnak az ellenfelek, csak ha jol csinalod tudod elsore kivegezni. Ami igaz, az ellenfelek(emberek) nem remulnek ugy meg, tetlenul nezik a tarsuk tetemet, meg csak riadokeszultsegbe se allnak, ez minusz pont, dehat semmi sem tokeletes, ezen meg javithatnak.
    Pozitivum hogy a lathatatlansag nem kerul energiaba, POZITIVUM szerintem az uj IRANYITHATOSAG, nagyon jok az ugraspontok elorejelzoi, tudod hova, mekkorat, es pontosan tudsz ugrani. Vegulis jo dolog ez a Distraction dolog is(filmben is volt hasonlo trukkje) es ha tul konnyunek tartod ugy levadaszni oket egyenkent, akkor tessek vard meg mig szetszakadnak(alataban kettessevel jaroroznek szval nem tul egyszeru). Panaszkodnak hogy az Alienek egyszerre max 1-2 tamad, meg jo is, eleg igy is megkuzdeni veluk. Ahogy figyeltem, ha nem teszed be a cloak-ot akkor viszonylag messzirol is kiszurnak es lonek.
    Nekem is az fajt eleinte a legjobban hogy az energia keveset tart, de nincs is szukseg tobbre, kis tehetseget is kell hasznalni, mondjuk a onfeltoltses dolog se lett volna rossz ha megmarad - de na, nem 2-est akartak ujraalkotni gondolom - es ha nagyon hianyolom az energiat beteszek egy cheathappens-es (demo) trainert es nyirbalom oket.
    Igen a gyuru is gyengere sikeredett...sajnos...hasznalhatatlan...
    Es igen a jatek is rovid meg a fejezetek is.
    Valahogy a 2-es mintha spontanabb lett volna az egesz, erzodik hogy itt csiszoltak faragtak, de elmegy, ujdonsagnak megteszi, szerintem mar sokan nagyon reg ota vartunk egy folytatast, kritikakat(EPITO) kell rola mondani, de szerintem nem kene ellene lobbizni, urulhetnenk hogy ennyi ev utan kaptunk valami ujat. Azt majd en is meglatom hogy mennyi ido alatt unom meg a trofeagyujtest
  • Pretorian #10
    Én a legjobban annak örülnék, ha a következő AvP-t újra a Monolith fejlesztené, vagy esetleg a Rocksteady, vagy éppen a Raven Software...azért egy legalább 80-as score-t ezen stúdiók mindegyike össze tudna hozni, úgy érzem...bár a Rocksteady-től inkább a 90-et várnám el.
  • Danecay #9
    Részemről a Colonial Marines-t jobban várom mint a 4. részt, igaz a harmadiknál is jobban vártam, és azt majd lehet ki is próbálom :)
  • Rage47 #8
    steam forumokon már bojkottálók gyülekeznek a 4. rész ellen:D
  • G18XM8 #7
    Nagyon vártam ezt a játékot, de nagyot csalódtam benne, főleg a Predatoros részben, teljesen el*úrták, főleg az nem tetszett hogy max 10-et tudok lőni a plazmával, és gyakran 3 vagy több lövés éri el a kívánt hatást. Ha meg feltöltve lövök, akkor 2-3 lövés és kész (úgy jó lett volna, ha újra töltődik magától, mint a gyakorló pályán). De a többi se sikerült valami jól, ráadásul még rövid is. Az AvP 2 annak idején sokkal jobban tetszett és sokkal jobban elvoltam vele, végig játszottam vagy 10-szer, de ezt 1-nél többször nem fogom. Az eladási eredmények meg csak azért jók, mert rengetegen voltak kíváncsiak rá, de a következő rész eladásai gyengék lesznek, főleg ha ugyan ez a cég csinálja a játékot.