Ötvös Tibor

C&C 4: Se LAN se dedikált szerver

Hamarosan, egészen pontosan március 5-én jelenik meg az Electronic Arts egyik legnagyobb sikervárományos játéka, a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a stratégiai játék záró akkordjához folyamatos internetkapcsolat szükséges, ám a mai napon a kiadó újabb rossz hírt közölt a rajongókkal. A StarCraft folytatásához hasonlóan a C&C negyedik részében sem LAN-játékra lehetőség és biztosan nem lesznek dedikált szerverek sem.



"Az új rendszer minden mentést egy központi szerveren tárol" - kezdte a vezető dizájner, Sam Bass. "Vagyis ha másik géphez megyünk, akkor onnan is nyugodtan bejelentkezhetünk a saját nevünkkel és minden addigi mentésünk, adatunk ott lesz előttünk. Így dedikált szervereket nem lehet létrehozni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • electroshock #18
    Csao, játszik itt valaki a bétával? Ha igen, valami kontaktot adjon/adjatok, csatlakoznék, ma regeltem rá. Písz
  • KoS #17
    Ezt nezd meg: in-game video

    Az AI sajnos a springben nem tul komoly, nincsenek standalone kuldetesek, stb, ez szintiszta halozati jatekra van kihegyezve.
    Csomo MOD van hozza, nem tudom valamelyik hasonlit-e a generalshoz, mert nem ismerem a generalst. Megneztem rola egy gameplay videot, de nem latom mi a kulonleges a generalsban azon kivul hogy RTS (leszamitva persze a tortenetet, meg a vilagot amit en is nagyon szeretek).
  • Sanyix #16
    csak a 2. vh-s shotjait néztem és ott nincs épület, csak járművek.
    tulajdonképpen egy full generals remake kéne, minden ugyanúgy, ugyanolyan csak kihagyva azt a rakás szar motort ami az alatt volt, az ai-t meg felokosítani, és a csalást visszább venni.
  • zidder #15
    Lesz multi, LAN és dedikált szerverek nem lesznek. Csak az EA szerveren tudsz majd multizni, olyasmi lesz kb mint battle.net.
  • Nazir #14
    Én ezt most nem igazán értem. Csak single kampányt csináltak hozzá?
    Nincs multi? Vagy csak az EA hivataloson lehet multizni? (Ez eddig is így volt eredeti szoftvernél.)
  • KoS #13
    Nem ismerem a C&C Generalst, de a Springben is van epitgetes (legalabbis a legtobb modban, pl. BA)... Te melyik modot nezted?
  • KoS #12
    Pont bennem is ez fogalmazodott meg :)
    A Springnel jobb RTS jatekra nincs igenyem, es me'g jol is nez ki, valosaghu es mindig van kivel jatszani. Es ha raunsz az egyik modra akkor kiprobalhatsz egy masikat.
    Kicsit azert sajnalom a dolgot, mert szeretem a RedAlert es C&C vilagot.
  • zidder #11
    Meglesz az első C&C játékom amit nem veszek meg, bár szerintem már nemis lehetne annak nevezni.
  • DeedY #10
    Biztosan sok eladott peldany lesz :)
  • Matt0123 #9
    Ha pénzt adok ki valamiért akkor szeretem én diktálni a feltételeket (én vagyok a fogyasztó, csak erről már mindenki megfeledkezett...)
    Te ennél olyan étteremben, ahol a pincér minden vendéget beregisztrál, elkéri a személyit-lakcímet és ellenőrzi őket a rendőrség adatbázisában? Mert (mint mindenhol) lassan a szoftverpiacon is ez a helyzet.
    Az eladó diktál a vásárló pedig majd alkalmazkodik, vagy ha épp nem akar akkor megfojtják egy pohár vízben.

    "Segítség, elnyomnak!"