Ötvös Tibor

Ennyi volt az Operation Flashpoint: Dragon Rising

A héten kiderült, hogy a szebb napokat is megélt Codemasters a nagyszerű konzolos Black című FPS-t készítő egykori Criterion vezetővel, Stuart Blackkel készíti el következő játékát és most ez a program élvezi a legnagyobb prioritást.

Ezt támasztja alá a ma megjelent bejegyzés is, melyben a kiadó kommunikációs menedzsere, Ian Webster közli a játékosokkal a rossz hírt, miszerint az alig fél éve megjelent Operation Flashpoint: Dragon Rising nem kap több kiegészítőt, letölthető tartalmat.



Vagyis a hamarosan, csak PS3-ra megjelenő Overwatch címet kapott DLC lesz az utolsó extra, melyet a háborús FPS-hez készítenek. Webster elnézést és megértést kér mindenkitől, mert - elmondása szerint - ez a döntés "a jövőbeni terveik miatt volt szükséges" és "a csapat nagyobbik része már úgyis a következő játékán dolgozik".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • OCN #7
    Nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy nektek is kifagyott 1.02 es patchel és anélkül is a Hunteres küldetés(értem ezalatt a pilóta kimentéses küldetést)
  • Bence12233 #6
    hello mindenki
    Az lenne a kérdésem hogy ez online játék vagy van single player is.
    köszi
  • Muttley #5
    A Black vasárnap lesz 4 éve, hogy megjelent és akkor rohadtnagyot szólt.
    Egy mai grafikával, szimulátor közeli játékmenettel és fegyverhangokkal (!) aratna rendesen. Egy másik játékban nem volt akkora hangorgia élmény elsütni egy M249-et vagy egy G36C-t, mint a Blackben. Hát csak igyekezzenek a 2. résszel. :D
  • Sanyix #4
    de olyan bonyolult játékot is ritkán ;)

    Egyébként vannak játékok amik jópár patch után sokkal játszhatatlanabbak, mint az arma2 volt 1.00-án...
  • nimrod515 #3
    Legyszives az ARMA-t ne emlegesd, akkor bughalmazt ritkan talalni.
  • PAtr0n #2
    Jaja, aki többre (és jobbra) vágyik attól amit ez a játék nyújtott inkább Arma-zik.
    Vagy ha nem vágyik többre akkor inkább Cod-ozik. Ez a game olyan semmilyen lett.
    Bár nekem személy szerint tetszett valamelyest, mert rossznak nem mondanám, de nem jól sikerült eltalálni azt a bűvös határt a szim és az árkád között.
    A Black-hez egyszer volt szerencsém, de az nagyon állat volt. Bár akkor ezek szerint marad a Codemasters az árkád vonalnál. Lehet nem is baj.
  • Sanyix #1
    kellett nekik kötözködni a BIS-el, most megkapták a fail kártyát...