Ötvös Tibor

Kiegészül az első Left 4 Dead is

Korábban már beszámoltunk róla, miszerint a Left 4 Dead 2 The Passing címet viselő kiegészítőjében az első rész szereplői is felbukkannak.

Az már akkor is kérdéses volt, hogy vajon az eredeti négyessel is játszhatunk-e majd a DLC-ben vagy csak a második epizód főszereplőinek bőrébe bújhatunk bele és erre sajnos még most sem kaptunk választ. Ám a Valve a tegnap megtartott X10-es rendezvényen bejelentette, hogy ígéretéhez híven nem hagyja cserben az első epizód rajongóit és áprilisban az előd is megkapja a saját kiegészítőjét.

A jelenleg még cím nélküli DLC épp azt meséli majd el, hogy mégis hogyan kerültek az első rész főszereplői a The Passing helyszínére. Az biztos, hogy ebben a Left 4 Dead 2 szereplői nem tűnnek fel, így "csak" az alap karakterek közül választhatunk szereplőt magunknak.

A The Passing március végén jelenik meg, az első rész kiegészítője pedig egy hónappal később válik elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kanduhr #7
    A DLC nem jelent egyet egy normál árkategóriás kiegészítővel. Persze így is drága, de még mindig több értelme van, mint a konzolról áthozott achievementeknek...
  • Julius Caesar #6
    Csak én érzem hogy a valve taktikája about to fail?
  • richard45 #5
    Egyébként az a utolsó L4D DLC is bőven a szánalmasság határát súrolta, csupán csak két pályát tartalmazott a campaing, ami nem is lett volna olyan nagy probléma ha az idő alatt jött volna még pár DLC a játékhoz, de nem, oda vágnak elénk egy két pályás kis valamit aztán hátradőlnek mint akik jól végezték dolgukat, hát mondhatni baromi jó.
  • richard45 #4
    Inkább csináljanak DLC-ket az 1-hez, mert engem a L4D2 nem igazán nyűgözött le, persze nem azt mondom hogy, a 2-höz ne adjanak DLC-ket, de azért ne az legyen a szisztéma hogy kiadnak évente egy részt hozzá minimum 1, max 2 DLC-t aztán mehetnek a játékosok isten hírével, akik nem kis pénzt fizettek a játékért, tehát a Valvénak átkéne ezt gondolnia mert egy idő után bele fognak bukni ebbe a Left 4 Dead dologba.
  • Narxis #3
    Az nem hoz annyi pénzt, L4D 3-on dolgoznak most.
  • Egerwin #2
    Inkább a Half Life 2 Episode 3-at adnák ki...
  • Kerub #1
    Szuper duper. Szeretem én a L4D-et, de azért érdekelne hogy mostantól a Valve rendezvényeken lesz e másról is szó mint a L4D (Portal2, EP3... valaki? :P).