Ötvös Tibor

PC-re is jön a Wii-s The Grinder

A High Voltage Software csapata eddig nem igazán parádézott, a Wii-exkluzív The Conduit elég szépet bukott mind a játékosoknál mind pedig a kasszáknál.

Ám a jelek szerint tanultak a hibából és új játékukkal bizonyítani akarják képességeiket. A The Grinder szintén Wii-exkluzívnak indult, ám a mai napon a fejlesztőcsapat hivatalosan is bejelentette, hogy játékuk multiplatform lesz, vagyis Wii mellett X360-on, PS3-on és PC-n is megjelenik 2011 végén.


A játék egyértelműen a nagysikerű Left 4 Dead sorozatra hajaz. A The Grinderben is négyfős ko-op multira lesz lehetőségünk, a helyszín pedig - a hivatalos honlap szerint - Amerika délnyugati vidéke lesz. A játékosoknak zombikkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal és egyéb szörnyetegekkel kell szembenézniük a kaland során. További részletek még nem ismertek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #3
    Nekem erről egy 3 betűs szó ugrott be és nem az FBI, KGB, vagy bót, esetleg ződ szavakra gondoltam, hanem egészen konkrétan a "fos" az a szó amire asszociáltam a kiváló bemutató láttán. Keep up the good work! & rot in hell.
  • jaspercry #2
    Nem kaptam röhögő görcsöt(valahogy a heretik,és a sirius sam,jut az eszembe egy kis doom3 keveréssel....(kicsit gyengus,de írtásra biztos jó időtöltés)
  • Hegi90 #1
    Ezek a szörnyek csak sztem kibaszott viccesek? :D:ASDDAS_DASDS