Ötvös Tibor

Ősszel jön a Fallout: New Vegas

Korábban már terjedelmesebb formában foglalkoztunk a sikeresen újjáélesztett Fallout sorozat frissen bejelentett tagjával, ma éjjel pedig megérkezett hozzá az első trailer is.

A New Vegas címet kapott játékról eddig hivatalosan nem sok információ látott napvilágot, de szerencsére ez az este folyamán megváltozott. A Bethesda ugyanis bejelentette, hogy a Fallout: New Vegas bizony gőzerővel készül és 2010 őszén már meg is jelenik. És mindezt megkoronázták a játék első, hivatalos előzetesével.


A fejlesztést az évek óta az Alpha Protocolon dolgozó Obsidian végzi, akik nevéhez szerencsére olyan akció-RPG-k fűződnek, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords vagy a Neverwinter Nights 2 és kiegészítői. A fejlesztők azt ígérik, hogy az új rész minden olyan elemet tartalmaz majd (humor, akció és poszt-apokaliptikus világ), melyek az előző részeket kultikus alkotássokká tették.

A trailer alapján a hangulattal nem lesz majd baj és szerencsére nem is kell sokat várnunk a megjelenésre. A Bethesda további információkat ígér még ebben a hónapban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)