Ötvös Tibor

Íme a BioShock 2 kezdő képsorai

A jövő héten elméletileg megjelenik a 2007-ben a játékvilágba berobbanó BioShock folytatása, melytől újabb milliós eladásokat vár a kiadó 2K Games - és nem is alaptalanul.

A mai napon talán az eddigi leghangulatosabb trailer látott napvilágot, mely egyébként a BioShock 2 kezdő videója is egyben. A rendkívül hangulatos jelenetsorban az első Big Daddy megment egy Little Sistert és közben bemutatja minden képességét. A végén azért felbukkan egy Big Sister is, aki az eredeti tervek szerint a játék főellensége lett volna, ám az új változatban "csak" egy ellen lesz a sok közül.


A BioShock 2 1970-ben, közel egy évtizeddel az első rész történései után játszódik és az első Big Daddy ruháját ölthetjük majd magunkra. Mivel karakterünk egy ideje már kikapcsolt állapotban leledzett, így fogalma sincs az elmúlt 10 év történéseiről. Ám amikor rájövünk, hogy Rapture jelenlegi állapotáért a mostani vezető, Sofia Lamb a felelős, elindulunk számon kérni rajta a történéseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kovadam87 #6
    Asszonykám beült a system shock 2 elé egészen odáig elvitte ahol még tök a legelején fel kell menni lifttel az emeletre és kinyitni azt az ajtót ami végül a "normál" pályára vezet :D Ott meglátta az első ellenséget, illetve meghallotta és azt mondta h ő ezt nem bírja és inkább kilép :D Bioshock-al is ez volt a történet de mellé ültem és úgy már mert vele játszani :)

    Egyébként most is azt mondom hogy tegyétek a BioShock ot hard-ra, kapcsoljátok be az 5.1-es hangzást, OLVASSÁTOK EL, és KÖVESSÉTEK a történetet ne csak azt csináljátok ami utóbb elhangzott hogy "ajtó nyit bigdaddy leöl,fejleszt,tovább ajtónyit bigdaddy leöl fejleszt....." és akkor tényleg nagyon jó lesz a játék. Mert át lehet vinni 3 óra alatt és lehet vele játszani hetekig, ha minden megkeresel, minden hangrögzítőt végig hallgatsz és átéled. Aki meg annyira hajthatatlan, az szerintem simán ne sjátszon ezzel és ne kommenteljen :) Én is sok játékot kihagytam ami nem tetszett, és kommentet se írtam rá ;) mert úgy nincs is sok értelme...
  • Skyline #5
    Az asszonykák üljenek be a ssystem shock elé ha ez félelmetes...
    Kb az első félóra óra volt enyhén nyomasztó és jópofa aztán az egész játék bigdaddy-k leöléséből állt aztán tovább a pályán ajtó nyit bigdaddy leöl,fejleszt,tovább ajtónyit bigdaddy leöl fejleszt.....
    Csodálatos,csak se nem volt kiemelkedő a játékmenete,se nem volt paráztató horror,se nem volt annyira nyomasztó mint mondjuk az Undying....

    2. rész? Mi magunk is bigdaddyk vagyunk....Az a kis para is innentől zéró,mehetünk a nyomasztónak vélt világban és hentelhetünk....Csodálatos,de inkábbb essen a régi fejlesztőgárda egy második részre méltó System Shock 3-nak.
  • zidder #4
    Érdekes.... én acconykám is imádja... nézni:D jáccani már nem mer vele:)
  • kovadam87 #3
    Én az első részt legalább 5x átvittem az összes nehézségi fokon, és itt nálam asszony is tolja :) Bár neki ez nagyon "félelmetes" :D

    Részemről nagyon várom a 2. részt és nagyon remélem h csak javulás lesz és nem rontották el. A gépigény növekedésének az okára kíváncsi leszek a második résznél mert majdnem ua. a grafikája mint az elsőnek. egy szó mint száz, várjuk ezerrel! :)
  • Fbn Lx #2
    Az elsőt hamar meguntam, amekkora élménynek tűnt az elején, olyan lapos lett.
    ez viszont nagyon jól néz ki eddig
  • Atkamon #1
    Nagyon jó volt szerintem az első, várom ezt is:)