Ötvös Tibor

Készül a Mint a villám játék

Közel egy hete foglalkoztunk a sikerfilmek alapján készített játékokkal, a mai napon pedig egy újabb programot jelentettek be.

Az autóversenyekért rajongó olvasók bizonyára emlékeznek Tony Scott 1990-es filmjére, a Mint a villámra, melyben Tom Cruise alakított egy elszánt Nascar-versenyzőt. Az akkori szokásnak megfelelően a film bemutatója után pár nappal már meg is jelent egy, a film "történetét" feldolgozó autóverseny PC-re, mely nem sikerült túl jól. A mai hírek szerint a Paramount Digital Entertainment újra feléleszti a franchiset.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Days of Thunder fejlesztéséért a legutóbbi Need for Speed játékban aktívan közreműködő Piranha Games lesz a felelős, akik egyébként a hamarosan megjelenő Mechwarrior játékon is dolgoznak. A bejelentés szerint a játékban négy egyjátékos mód lesz (Quick Race, Time Trial, Career Mode és Derby Mode), multiban pedig 12-en versenyezhetnek egymással.

A Days of Thunder a nyáron jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #3
    Grafikailag ez a kicsike olyan a képek alapján, mintha iPhone-ra készítenék :) Bár van egy kép, ahol "Press triangle" van. Akkor lehet, hogy PSP? :) Kíváncsi leszek milyen :)
  • LeventeV #2
    miert? szeritem a Shift egy jo autos jatek, az mar mas dolog, hogy nem az igazi, foleg annyi illegalitas utan. de a criterion fele nfs-re nagyon kivancsi vagyok.
  • Sanyix #1
    ez epic FAIL-nak tűnik, főleg ha a mostani nfs-eken dolgozó szaralakok ráteszik a mocskos mancsukat.