Ötvös Tibor

Újabb Duke Nukem 4ever videó

Mióta kiderült, hogy a 3D Realms és a Take-Two vitája miatt veszélybe került a Duke Nukem 4ever fejlesztése, azóta több hír lát napvilágot a játékkal kapcsolatban, mint az eddig eltelt 12 év alatt.

A hétvégén egy újabb gameplay jeleneteket tartalmazó videó látott napvilágot, melynek eredetiségével kapcsolatban felmerülhetnek bizonyos kételyek. Ez főleg a nevetséges zenében mutatkozik meg és a trailer végén látható "Majd ha készen lesz" felirat is okot adhat a gyanakvásra. Ám az is elképzelhető, hogy a 3D Realms így akarta megmutatni a közönségnek, hogy valóban zajlanak a munkálatok - a kiadóval való pereskedés ellenére is.


A videó elég látványos, ám sajna a grafikai megoldások nem igazán nyűgözték le a rajongókat - legalábbis ez derült ki a külföldi rajongói fórumokból. Mindenesetre várjuk a 3D Realms nyilatkozatát a videóval kapcsolatban és remélhetőleg egyszer valóban elkészül a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kovadam87 #8
    Tényleg sohase fog kijönni ez a játék... régen mikor meghallottam először a hírt hogy lesz egy duke nukem forever én is vártam... de ennyit nem lehet várni egy játékra.. ez ugyan akkora sz**ás mint a legújabb HL2 kiegészítő. Vicc az egész és elveszik a kedvünket tőle.

    Amúgy meg ezzel a motorral és fílingel szerintem a nyomába se ér a régi részeknek. (persze ez saját vélemény, ha egyszer kiadják és nem leszek 80 éves kipróbálom)
  • richard45 #7
    Ha így haladnak talán a század végére lesz belőle egy béta verzió.
    Csak mire kiadnák, megint elavult lesz a motor, és kezdődhet előről a "GYÚK NUKEM FÓREVÁ PRODZSEKT".
  • SL #6
    nem lennék meglepődve egy jövőévi bejelentésen.
  • amitakartok #5
    Nincs választásuk. Ha eddig hajtogatták, hogy lesz, most már nem fújhatják le mert az csak még nagyobb presztízsveszteség lesz.
  • richard45 #4
    Mi az a Duke Nukem???
  • Eriongtk #3
    "A videó elég látványos, ám sajna a grafikai megoldások nem igazán nyűgözték le a rajongókat"
    Istenem... szerintem semmi baja nincs ennek a grafikának, hát ha nem dx15 meg "és különben is", akkor mi van? Érdekes, a "rajongók" azt felejtik el h a d3d-t sem a grafikája miatt játszották, hanem a játékélmény miatt. Személy szerint engem pl hidegen hagyott a c&c3 (hamarosan 4) grafikája.. már nagyon nem hozta AZT a hangulatot, amit az első részek. Igaz h mostmár nem hangulat kell a népnek, hanem ájkendi.
    Fejlesztők részéről meg szvsz szánalmas ez a bezárunk-nembezárunk dolog
  • dronkZero #2
    Nem mellesleg annyi volt az extra a Duke3D-ben, hogy reális pályákon játszódott, meg hogy Duke végigpofázta az egész játékot. (Doom is, Quake is kussolt, klónok is... Meg mindegyikben valami űrgeciket vagy középkori szarkupacokat kellett irtani.) Na jó, még a fegyverek is ötletesek voltak, csak mondjuk nemigen volt konkurrencia...
    De ez ma már igencsak kevés lenne a sikerhez...
  • Taybore #1
    Szerintem ebbe a játékba már régen kár időt/energiát/pénzt feccölni... Esélytelen lesz, ha lesz egyáltalán. 10 éve még lehetett volna belőle valami, de hát ismerjük a történetet.