Ötvös Tibor

Bealkonyult a Battlefield Heroes ege

Az Alkonyat által elindított újhullámos vámpír hisztéria nem hagyja érintetlenül a játékipart sem.

Eddig a The Sims 3 Alkonyat paródiája illetve legutóbb a Modern Warfare 2-vel összekevert Újhold videó okozott mosolygós perceket, ám az EA ennyivel nem éri be. A legújabb hírek szerint ugyanis február hónapban a méltán sikeres Battlefield Heroes játékukat hintik nyakon egy kis Alkonyat-UnderWorld szósszal.


A bejelentés szerint a február 1-től elérhető kiegészítővel a National oldalon harcolók vámpírokká, míg a Royalok farkasemberekké változhatnak át és így vívhatják tovább csatájukat. Ezt a lehetőséget három, teljesen újratervezett és besötétített térképen lehet majd kihasználni és csak a hónap végéig lesz majd elérhető ez a mód.

Aki esetleg eddig nem csatlakozott eme ingyenes Battlefield játékhoz, az itt teheti ezt meg. Ha bárkinek kérdése van, az a fórumon felteheti és biztos kap rá választ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #3
    3.6-os Firefoxot se támogatja még, fasznak kell erőltetni ezt a böngészőből indítást. Csinálják meg úgy mint a szintén ingyenes EA-hez tartozó BattleForge-ban.
  • concrete #2
    Ezek a kiegészítők lassan már egy hete MEGVÁSÁROLHATÓAK ... (nincs ingyen, a játék kezdeti állapotával ellentétben.)

    A Nightmaps-ok már szerda óta megvannak. (nincsenek újratervezve, max sötét minden, és világít pár dolog. De mégcsak kibocsátott fény sincs pl egy jeepvilágításból, szóval elég nullás az egész.) A hangok jópofák, kb 5 percig.

    Az egyetlen plusz támadási mód semmit sem ér, max poénkodni lehet vele.

    5i:
    Használj firefoxot. Chrome-ot nem támogatja a játék, a fejlesztők a saját fórumukon írták meg, hogy leszarják a chr felhasználókat, mert elég nagy piaci réteg.
  • 5i #1
    Cool. Ki kell próbálnom! Google Chrome-t használok és azt írja, hogy nem megfelelő a böngészőm. Nincs valami patch? Nem akarok IE-t telepíteni.