Ötvös Tibor

FIFA Online - Hivatalosan bejelentve

Az Electronic Arts alaposan belehúz az idén, hiszen a már bejelentett 2010 FIFA World Cup South Africa és a várható Fifa '11 mellett a mai napon leleplezte a Fifa Online című játékát.

A hivatalos bejelentéssel egyetemben megérkeztek az első képek is a játékból, mely kizárólag PC-re érkezik és teljesen ingyenes lesz. Az EA közleményében az áll, hogy szeretnék szélesebb közönséghez eljuttatni a Fifa-sorozatot, ám azért ilyenkor felmerül a számítógépes játékosok eddig elhanyagolása.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Mindenesetre a Fifa Online naprakész csapatösszeállításokkal rendelkezik és a fejlesztők ígérete szerint olyan megoldásokat láthatunk a programban, melyeket eddig sehol máshol. A képeken látható, hogy a grafika ennek ellenére nagyon szép lesz. Ennek oka, hogy a játéka a Fifa '10 motorját használja és a kiadó szerint elég lesz egy középkategóriás gép is a futtatásához.

Az irányítást teljes egészében az egérre helyezték át, a zárt béta-teszt pedig jövő hónapban zajlik majd le. A játék itt lesz elérhető. Érdekesség, hogy a Fifa Online Ázsiában már évek óta működik, szóval ez a játék csak a világ többi részének lesz újdonság.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!