Ötvös Tibor

Áprilisban jön az új Forma-1 menedzser

Áprilisban jelenik meg a Tropico fejlesztőinek legújabb játéka, mely a Pole Position 2010 címet viseli és egy Forma-1-es csapat irányítását vehetjük át benne.

Idén végre ismét megtapasztalhatjuk, milyen érzés egy Forma-1-es autó volánja mögé pattanni, hiszen elméletileg nyáron megjelenik a Codemasters új F-1-es játéka. Akit azonban jobban érdekel a versenyek háttere, annak a Kalypso Media kedveskedik majd, hiszen a legújabb bejelentésük szerint áprilisban megjelenik legújabb menedzserjátékuk, mely a Pole Position 2010 címet viseli. A programban egy létező csapat felett vehetjük át az irányítást és feladatunk - természetesen - a lehető legjobb eredmény elérése lesz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Menedzserként a munkások felvétele, a pilótákkal és a szponzorokkal való tárgyalás, a versenystratégia megtervezése és az autó beállításainak véglegesítése is a mi feladatunk lesz. A versenyeket a játék 3D-ben jeleníti meg, de azért ne várjunk pazar grafikát. A Pole Position 2010-ben lehetőségünk lesz online játékra is, ahol a többi játékossal mérhetjük össze tudásunkat és taktikai érzékünket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • torma99 #5
    Team F1, GPM
  • kicsizoz #4
    F1 manager 2000, most is szoktam vele játszani! :)
    Bár előzéseknél néha kisebb torlódás alakul ki, de azért élvezetes progi, grafikailag, még mindig tökéletes!
  • narumon #3
    Érdekes, hogy eddig ezt mennyire hanyagolták. A legutolsó normális F1 menedzser játék még Dos alatt futott a címére már nem is emlékszem. Arra viszont igen, hogy rendes grafikával mutatta ahogy köröznek a pályán és nem kis pöttyökkel mint évekkel utána a Microprose vagy melyik menedzser. Konkrétan kurva jót lehetett izgulni egy komplett versenyt láttál persze az akkori kornak megfelelő grafikával. Ezt egy mai graffal megfelejelve nagyon jó játékot lehetne kapni, de félek a Pole Position 2010-ben is csak szöveges lesz az élvezet és nem grafikus. :(
  • dav1d #2
    köszönöm
  • Jacek #1
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ez nagyon kell:)