Ötvös Tibor

Petíció a Counter-Strike 2 miatt

Nem is olyan régen számoltunk be a Counter-Strike készítőjének legújabb fejlesztéséről, mely a Tactical Intervention címet viseli.

Ám a jelek szerint a rajongók az eredetit szeretik és egy, manapság már egyáltalán nem meglepő aláírásgyűjtést kezdtek a Facebook oldalán a Counter-Strike 2 miatt. A címzett a Valve és jelen pillanatban 1949 aláírónál tart a petíció.

Tény, hogy a kiadó nem nagyon erőlteti meg magát a CS-vel kapcsolatban, ám rajongóinak igényeit sem tudja kielégíteni. A Half-Life 2: Episode Three még mindig nem jelent meg, a Left 4 Dead 2 miatt is állt a bál - most pedig a CS 2-t követelik tőlük. Mindenesetre a Valve eddig nem reagált a dologra, de az eredetit készítő Minh Le (Gooseman) sem kommentálta a petíciót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jetblack #6
    Csinálj jobbat mester és azután fikázd
  • tttttom #5
    Szerintem a cs egy marék bugos fos hl mod ami egy agyon hypeolt könnyen hekelhető szar.
  • Hegi90 #4
    Majd ha valamelyik játékukból csinálnak egy modot ami hasonlít a cs-hez. Megveszik és kidobják a piacra teljes áron. Ahogy eddig is.
  • TomecK #3
    Én a 18 életévemmel, 1.5 1.6 -ot és aztán sourcét játszottam. Szerintem az 1.5-ről 1.6 -ra való átállás nem volt nagy probléma, teljesen jó volt 1.5 is de 1.6 se lett rosszab meg más se nagyon. Source teljesen más, de nem biztos h rossz, engem ugyanúgy elszórakoztat mint az 1.6 anno, na jó talán mégsem, de nem rossz, csak azt nem tudom mit akarnak CS 2 -őt ? Új graf motor ? Vagy tán 1-2 más is ? Nem tudom kibirnék-e még valami újítást CS-ben.
  • Kmarha #2
    már az 1.3-ról 1.5re, később meg az 1.6-ra is milyen nehezen álltunk át. Mit akarunk mi 2-őt? :D max a fiataloknak, legyen!
  • Ravkin #1
    Emléxem annak idején amikor megjelent a source motor, a cs-source volt a techdemo, azóta már már eléggé nevetségesnek tűnik a játék grafikája, modellek sem voltak kidolgozva a fegyverekről már nem is beszélve.

    A cs1 tényleg el lett találva, de mostmár tényleg időszerű lenne egy igényesebb folytatással beújítaniuk. Ami tükrözi az igazi cs feelinget. Magam részéről sohasem voltam cs source rajongó. Kicsit furcsának tűnik a sima cs után, nem is tudtam sohasem megszokni.