Ötvös Tibor

Egy éven belül jön a Driver 5

Több, mint egy éve érkeztek az első hírek azzal kapcsolatban, hogy a Ubisoft megpróbálja feléleszteni az egykor szebb napokat is megélt Driver sorozatot.

A fejlesztéssel az eredeti sorozatot és a remek, ám sajnos új résszel régóta nem jelentkező Destruction Derbyt készítő Ubi Reflections gárdáját bízták meg, akik eddig szinte semmit nem árultak el az ötödik részről. Sajnos a mostani sajtótájékoztatón a kiadó részleteket nem árult el a programról, ám azt kijelentette, hogy a Driver 5 a 2011-es üzleti évben megjelenik.



A Driver első része 1999-ben jelent meg és kirobbanó sikert aratott. A folytatás nem váratott sokat magára és 2000-ben jött is a szebb, jobb, tartalmasabb második rész. Ezután következett egy hosszabb szünet, majd 2004-ben megjelent a Driv3r, mellyel megkezdődött a széria minőségi hanyatlása. A Parallel Lines alcímű epizód 2006-ban aratott közepes sikert, míg a PSP-re kiadott Driver '76 megbukott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Indigo #12
    Jaa, azt hittem PC-re azért adták ki, hogy azon élvezze az ember... Ezek szerint tévedtem, és a nemlétező konzolomon kellett volna "tolnom".
  • sambauer #11
    Driver 3mat konzolon kellett volna mindenkinek tolni, akkor nem "hulladék szar"nak neveznétek.
  • Balumann #10
    A Driver 4 autózós részei szerintem jók (bár az még a Driv3r-ben is elment), csak azt mondja meg valaki, hogy a lövöldözéses részeket miért erőltetik. Egyhelyben álló ellenségeg, kurvaszar lövöldözésrendszer, nemértem minek akkor belerakni. Tettek volna bele inkább jobb autós missziókat, és az irányításon javítottak volna ahelyett. Nameg igazán megoldhatták volna, hogy lehessen az autókat gamepaddal, gyalogost meg bill-egérrel irányítani, milyen baromság, hogy látja mind a 2 irányítót, de ha analogot akarom használni, akkor ne legyen egér...
  • tyuklepes #9
    Van még olyan sorozat, ami ennyi bukás mellett ilyen sok részt ért meg?
  • Indigo #8
    Tudod ott az autó úgy mozog mint egy autó

    Tulajdonképpen ez volt benne az egyetlen, ami tetszett (volna, ha a többi része is rendben van). Az meg hogy nehéz volt, nem a vezetésből adódott, hanem pl a sokszor irgalmatlanul ostoba rendőrök miatt volt, vagy a hülye küldetések miatt.
  • Sanyix #7
    hát persze, ugyanis az 1 a világ legnehezebb játékai közé tartozik. Tudod ott az autó úgy mozog mint egy autó, kell is küzdeni vele.
  • Indigo #6
    Biztosan csak az eltelt idő miatt, de az első rész is egy borzalom volt (nemrég próbáltam ki). A 4. rész sem tetszett különösebben, de az elsőhöz képest sokkal játszhatóbb és emészthetőbb... Mondjuk a 3. az tényleg egy rakás szerencsétlenség.
  • Szefmester #5
    zseniális.. de a 4. az 1. höz még mindíg sehol sem volt..

    a destructyon derby-t én is várnám :D a Flatout nem volt rossz, csak éppen túl könnyűnek tűntek a kocsik benne... meg túúúl árkádos, mondjuk szimulátor nem kellene :) de pl a GRID fizikája már nem lenne rosz
  • grebber #4
    Miért a 3hoz viszonyítasz a 4 már tűrhető volt!
  • bertino #3
    reméljük egy igazán jó játékot csináltat belőle az Ubisoft.