Ötvös Tibor

Még idén jöhet az Assassin's Creed III

A Ubisoft sajtótájékoztatót tartott, ahol szinte minden fontosabb játékáról tudtak újdonságot mondani.

Sajnos ezek között akadtak nem túl pozitív bejelentések és komoly meglepetések is. Utóbbira ékes példa az Assassin's Creed III hivatalos bejelentése, mely csak a kiadó 2011-es üzlet évében jelenik majd meg. Ez annyit jelent, hogy 2010. április 10 és 2011. április 9 között bármikor megjelenthet a harmadik kaland - vagyis akár idén év végén is.



A Ubisoft boldogan lobogtatta továbbá az Assassin's Creed II eladási adatait. A jelek szerint igaza volt a kiadónak, mikor a Modern Warfare 2 ellen küldte harcba hősét, hiszen megjelenése óta 6 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, és további 3 milliós eladást várnak márciusig bezárólag. Sajnos a harmadik részről továbbra sem tudni biztosan, hogy melyik korszakban játszódik és ki lesz a főszereplője, de az már biztos, hogy lesz benne online multiplayer.



Frissítés: Időközben a Ubisoft mégis hajlandó volt pár információt elárulni a harmadik részről. Eszerint a világháborús és a középkori Anglia csak pletyka volt, az Assassin's Creed III főszereplője ugyanis ismét Ezio lesz. A történetet még homály fedi, de az biztos, hogy a trilógia záró (?) darabja a második rész közvetlen folytatása lesz és a második epizódot készítő csapat dolgozik rajta."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!