Ötvös Tibor

Nem a Modern Warfare 3 lesz a CoD 8

A Call of Duty: Modern Warfare 2 kirobbanó sikere miatt szinte minden második hír az Activision játékával kapcsolatban érkezik.

Sajnos ezek között kevés az érdemi információ - legtöbbje a toplistákkal van elfoglalva -, ám szép lassan elkezdtek érkezni érdekességek a hetedik és most már a nyolcadik résszel kapcsolatban is. A héten már foglalkoztunk az elméletileg Vietnam alcímmel rendelkező hetedik CoD-dal, ám az Activision most hivatalos premierdátumot adott a játéknak. Eszerint a valóban Vietnámban játszódó rész 2010 novemberében jelenik meg.

Eközben az Infinity Ward bejelentette az első DLC-t a Modern Warfare 2-höz, mely tavasszal jelenik meg és első körben X360 exkluzív lesz. Közben kiderült, hogy esetleg egy harmadik Call of Duty is készül, melyet az egykori Visceral Games (Dead Space, Dante's Inferno) vezetői által létrehozott Sledgehammer Games készít. Mindenesetre ma az Infinity Ward egyik vezetője kijelentette, hogy még nem tudják, merre viszik tovább a sorozatot, jelenleg a DLC-kel foglalkoznak, ám szinte teljesen kizárt egy Modern Warfare 3.

A találgatások persze rögtön elkezdődtek és sokan a már korábban pusmogott sci-fi-s CoD-ot várják nyolcadik résznek ám egyesek szerint egy csak multiban játszható Call of Duty lesz az Infinity Ward következő munkája. Az Activision eredeti ütemtervét figyelembe véve jövő novemberben minden kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darkerlomy #12
    Nem tudom mit van úgy oda mindenki ... Amikor modern cod volt mindenki mondta hogy milyen szar hogy II. vh-s sokkal jobb volt erre az 5.re mit mondott mindenki "ne már megint ez hülye második vhilágháború" Most újra na jönnek a jövöben játszódó codok. Szerintem a cod 4-t nagyon jól oldották meg és talán egy kicsit sci-fi lett belőle de nekem így is bejön és multi nagyon jó!!!
  • BaSSeR #11
    Remélem nem lendültek bele nagyon a félnapos játékok készítésébe. Inkább csináljanak az 5 kicsi helyett egy normálisat...
  • zidder #10
    Már készül az első DLC hozzá, valahol aztis olvastam:)
  • Hoz_Hun #9
    Lehet a DLC(k)-ben lezárják.
  • krajcsovszkig #8
    Ha nem lesz MW3, akkor miért kellett ilyen lezáratlanul hagyni a történetet?
  • zidder #7
    Sőt... itt olvastam.

    http://www.sg.hu/cikkek/71783/tortenetkozpontu_lesz_a_call_of_duty_vietnam
  • zidder #6
    Úgy hallottam hogy a következő COD vietnámban fog játszódni, vagy azis csak találgatás volt?
  • Fórumharcos #5
    Ha nem mw3 akkor mi is ez -Az Activision eredeti ütemtervét figyelembe véve jövő novemberben minden kiderül.-????
  • portable #4
    hehe
    jaja
  • kakaoskalacs #3
    BF2142 copy-k jonnek valszeg