Ötvös Tibor

Történetközpontú lesz a Call of Duty: Vietnam

A Call of Duty: Modern Warfare 2 bődületesen nagyot robbantott a média világában, így nem meglepő, ha az Activision tovább folytatja jól termelő sorozatát.

Azt már elég régóta tudni, hogy a tervek szerint minden évben kapunk majd egy CoD játékot és hogy a páros számú folytatásokat az Infinity Ward, a páratlanokat pedig a Treyarch készíti, ám a hetedik részről viszonylag kevés konkrétumot tudhattunk meg eddig. A hetedik rész Call of Duty: Vietnam címmel fut majd és - meglepő módon - a vietnámi hadszíntérre visz el.

Az elméletileg 2010. telén megjelenő játékról most újabb érdekességek láttak napvilágot. Eddig a pillanatig ezek egyikét sem erősítette meg sem a Treyarch sem pedig az Activision, szóval nagyon pletyka-szaga van a dolognak. Először is az új infók szerint a Vietnam az eddigi részeknél jobban koncentrál majd a történetre és a társaink lelki állapotára, szenvedéseire. A hetedik epizód elkészítéséhez olyan filmek nyújtottak ihletet, mint A szakasz, az Apokalipszis: Most és az Acéllövedék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #22
    Egyik haverom szokott néha a gépemen játszani és a gl-el egyáltalán nem tud lőni... a gl last stand és martydom szerintem meg jó. És nem vagyok béna balfasz mert ezek nélkül is első szoktam lenni de ennek ellenére szeretem és nem idegesít ha ezekkel ölnek meg. Az más dolog hogy mindig van mire fogni a balfaszoknak a balfaszságot....
  • polarka #21
    játsszál Quakelive-val fizetned sem kell
  • Skyline #20
    GL: semmi tudás nem kell hozzá,meglát az ellen és mielött bármit tehetnél plukkk...
    AKimbo: nem illik bele a játékba,és szintén semmi tudást nem igényel,mellécélozva is terít.
    Perkek: nincs ezekkel gond,csak a játék lelkét a porig alázza hogy beleraknak olyan szánalmas dolgokat mint: végtelen futás,könnyítés,4méterről késelés...Ha ezt vegyíted azzal hogy szinte mindig vannak lagoló emberek akik ezt használni tudják nos: szinte biztos halál ha egy ilyen fut rád.
    Ha meg csalóval találkozom elmegyek? Ne magasztaljam esetleg? Miért én menjek el,ha egyszer összegyűlik jópár vadidegen ember akik értelmesen jó hangulatban játszanak és egy ilyen köcsög miatt ki kell lépni,és szinte nincs rá esélyed hogy megint jó társaságba akadsz? Ne hülyéskedjünk már, dedikált nélkül a kiszavazás mindenképpen kellene...
    Gyenge játékosok beszólása.....Pfffffff...

    Hogy a dedikált meg nem jó: de igenis jó,lehet válogatni a szervereknél (végre lehetne látni a társaságot,mi van tiltva mio nincs,stb),és nem nem a jó dolgokat veszik ki hanem a béna balfaszok által használt szemeteket tiltják lásd: gl,last stand martyrdom...
  • zOMG #19
    veteran-on nem? a veteran is lof@sz rizzsel
  • tomboy013 #18
    Ha a gl meg az akimbo miatt sírsz egyszerű a megoldás. Játsz cod2-t vagy cs-t. Akkora butaság ilyenek miatt sírni. A perkek és a kiegészítők nah meg a killstreak-ek adják ennek a játéknak a lelkét. Sose értettem mibaj a gl-el engem egyáltalán nem idegesít ha megölnek vele. Ez csak a gyenge játékosok beszólása...
    A Szavazás meg teljesen felesleges dolog. Ha valaki állandóan szivat téged mert sokkal jobb tőled azt rögtön kiszavaznád. Ismerem a dolgot a cod4-be állandóan ez ment. Ha csalóval találkozol nem az a megoldás hogy kiszavazod hanem elmész és le van tojva. Ha maradsz és idegeskedsz az a te hülyeséged.
    A fiezetős cod hír meg csak arra vonatkozott ha olyan lesz mint a Wow...
    Az iw-net télleg szar. Mert 20 csatlakozási próbálkozásból legalább 8-szor kiírja hogy connection failed. Ha sikerül bejutni meg sokszor laggol.A dedikált szerver se lett volna jó megoldás mert ott meg az adminok kiveszik a sok jó dolgot a játékból ráadásul kidobálnak ha jobb vagy náluk(tisztelet a kivételnek). Valahol a 2 közt lenne a megoldás.
  • Skyline #17
    Teh olvassál már utánna a dolgoknak picit...

    Hogy nem tetszik? A multiban 7 nap tiszta játékidőnél járok pretige 5-ön...És mivel van tele a legtöbb játék? GL,Heartbeat,akimbo noobokkal,meg némán végtelenségbe rohangáló extra gyors lagoló idiótákkal akiket nemlehet ellőni egykönnyen és 4 méterről megkéselnek (Marathon+leightweight+commando)...
    Ha nagynehezen összeáll egy normálisabb csapat játékban akkor mindig megjelenik egy ilyen balfasz és elrontja mindenki játékát hiába kérik hogy nehasználja ezt/azt azértis elbassza mindenki játékát...VOTE KICK persze nincs,miért is lenne,végülis amikor egy aimbotos megjelenik az is inkább maradjon.
    Pályaváltásonként van hogy beragad a game,nemtud balanszolni,nomeg amikor agyon elszavazgatják a pályákat csodás...
    Mindehhez hozzájön hogy az Iwnet az IW szerint egy előrelépés,holott inkább egy hatalmas visszalépés a gyerekbetegségei miatt,ráadásul még a cheatereket is támogatják vele,érdekes módon IW fórumon sorba tiltják le az olyan commenteket amikben cheaterek ID-je szerepel ahelyett hogy banoltatnák őket...
    Nagy ívben szarnak a pc-sek fejére,hiába kérte szinte egyhangúan minden pc-s vásárló tőlük petícióban hogy legyen dedikált,ráerőltetik a szemetüket az emberre (iwnet).
    És ehhez csak hozzájön az 5 oldalas wcpapír minőségével vetekedő kézikönyv amiből 3 oldal a rizsa a készítők neveivel,egyéb blabla a maradék oldal pedig kb annyi leírás szinten: NEW GAME - ITS AN OPTION.
    Csoda hogy dobozzal adták ki egyáltalán pc-n.
    Mi várható a jövőben? Az Iw és az Activision erősen gondolkodik rajta hogy a Cod8 már fizetős multi lesz...
    No és ha mindehhez hozzáveszem azt a 4 órát amennyi idő alatt kitoltam a játékot veteranon...És azt az unalmat amit a 2-3. pálya után átéltem...Nos qrvára nemvagyok elégedett.
    Unalom? Igen,az egész játékból egy ész nélküli hentelés lett agyonscriptelt jelenetekkel és ellenfelekkel. Sztori? Csavaros???? Ezt el lehet mondani egy Metal Gear Solid nevü játékról,aminek a sztorija ehhez képest valahol fényévekkel előrébb van minden téren. De ha nektek ez a jó,hát részvétem,mindenesetre én csak remélem hogy bukta lesz a többi COD (konzolon sosem lesz bukta,ahogy írtam tipikusan amcsihülyegyerekeknek lett ez a rész készítve),pc-re inkább ki se adják,én többé Call of duty játékot nem veszek (1-6 mind a polcon figyel kivétel 3 ami konzolon volt meg és 5 amitől megszabadultam akkora fos volt Thx Treyarch), a Cod 4 után egy ekkora adag szemetet kiadni igen csak nagy gáz,de mind1 BF Bad company 2-ig eltologatom klánostul.

  • Xabinho87 #16
    Na már megint egy gyenge Treyarch Cod lesz. "jobban koncentrál majd a történetre és a társaink lelki állapotára, szenvedéseire." Ne! Egy játékba ilyen nem kell! Felesleges hülyeség megint amit majd hypeolnak hogy micsoda fantasztikus dolog lesz. A World at Warban is óriási hülyeség volt ez az irányvonal. Leszakadt testrészek egy sima gépfegyver golyótól. Ne vicceljünk már. Call of Duty = Infinity Ward
  • richard45 #15
    Ja ha normál fokozaton csinálod akkor tényleg végig lehet futni pár óra alatt, de ha már veteránon tolod akkor már nem rohanhatsz rambó módjára az ellenség képébe.
  • richard45 #14
    "Rotf...Mw2 csavaros alapsztorija...
    Lássuk...Egy 4-5 fős terrorista csoport lemészárol egy repteret majd szépen többmillió fősre állig fegyverkezve lerohanják amerikát ejtőernyősökkel....Komoly sztori...:DDDDD"

    Na ebből is látszik hogy k*rvára nem figyeltél oda a sztorira mert ha oda figyeltél volna akkor nem mondtál volna ilyen óltári nagy baromságot,te csak végig futottad és rámondtad hogy szar, na mindegy kellenek a hozzád hasonlók is mert túlságosan is egyszínű lenne a világ.

  • zOMG #13
    Igaz ami igaz Cod6 single az nem egy nagy kihívás és hiába jó ha iszonyat rövid casual szar pár óra alatt ledarálja az ember azért az nagy vicc