Ötvös Tibor

FPS lesz az új Guitar Hero

Bemutatkozott a Guitar Hero Live, mely számos ponton fejlődik az öt évvel ezelőtti utolsó fejezethez képest.

Megjelentek az első információk és képek is a Guitar Hero legújabb részéről, mely a Lie alcímet kapta. A program nem lesz visszafele kompatibilis, mivel egy teljesen megújult gitárt kapunk hat gombbal (3 fehér és 3 fekete, két sorban egymás felett a 6 gomb). A megjelenés is sokat változik, hiszen a nagyobb beleélés érdekében belső nézetből látjuk a gitárosunkat.

Ráadásul a színpadra is felkerülünk, valós zenészek mellé élő közönséggel szemben. A zenei lista nem teljes, de a listán biztos ott lesz a következő pár együttes: The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Pierce the Veil, Blitz Kids. A Guitar Hero Live év végén jelenik meg és az E3-on is kint lesz játszható formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #3
    "mely a Lie alcímet kapta"
    nem
  • Zero001 #2
    Skrillex a gitárhíróban? Lol? Lesz akkor majd 56k modem kontroller is, meg valami nagy puffanó dolog, amit lehet dropni?
  • Ragnaar #1
    Azért az kicsit másabb, mikor rezonálnak a húrok netalán arrébtol kicsit az erősítő nagy hangerőnél, de azért szórakoztató lehet, kb. mint az autószimulátorok...
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.15. 11:37:32