Ötvös Tibor

Age of Conan: Holtomiglan holtodiglan

A Funcom Age of Conan című MMO-ja a szép kezdet után kisebb hanyatlásnak indult, ám még a mai napig masszív rajongótáborral bír.

A kiadó most egy pazar akcióval próbál további játékosokat szerezni a játéknak, aki ugyanis mától január 1-ig letölti az Age of Conan ingyenes próbaverzióját, az a játék végégig ingyenesen játszhat a programmal. Azért akad pár kikötés, ám még így is elképesztően nagylelkű ajánlat ez.



Először is a játékos karakterét maximum a 20-as szintig fejlesztheti fel, annál magasabbat nem érhet el. Cserébe viszont végtelen számú karaktert indíthat a játékban. A karakterünkkel nem utazhatunk a szigetek között, a próbaverziósok csak és kizárólag Tortage szigetén kalandozhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Komolytalan #6
    "én nem játszottam a játékkal"
    Azért véleményt formáljál róla bátran.
  • tomcsa4 #5
    Teljesen ne azonosulj a nickeddel. Az a megelenéskor volt. Azóta sok minden változott (én nem játszottam a játékkal, de pont a tiedhez hasonló szövegelésem miatt basztak le).
  • Komolytalan #4
    Vagyis ingyen lehet játszani a játék azon részével, ami kész van. Merthogy L1-L20 az teljesen jóra sikerült, simán mondható rá hogy WoW-verő. Csak ami utána jön ugyebár, hát az hogy is mondjam, egy rakás fos? Á nem fos, csak éppen nincs kész.
    Még jó hogy nem mutatjuk meg azoknak a játék el nem készült részét, akik triallal játszanak - különben sosem vennék meg a fizetős változatot.
  • Dns5000 #3
    inkább végső elkeseredettségi ajánlatnak nevezném
    játszik ezzez még valaki?
    a multkor bezártak egy csomó szervert
  • Merces #2
    ........free to play, pay to winn...
  • Sir Quno Jedi #1
    "ám még így is elképesztően nagylelkű ajánlat ez"