Ötvös Tibor

Jönnek az Assassin's Creed 2 DLC-k

A Ubisoft Montreal rajongókkal való kapcsolata igazán figyelemre méltó. A hosszútávon unalmasnak ható Assassin's Creed után képesek voltak önkritikát gyakorolni és szinte az elejétől kezdték újra a programot.

Ezio kalandja meg is hálálta a törődést, mert az abszolút pozitív kritikák mellett a kasszáknál is szépen arat a folytatás. Sajnos a PC-seknek még várni kell a hatalmas kalandra, ám a konzolosok már a frissen bejelentett kiegészítők megjelenésére készülhetnek fel.


Az első tíz perc

Ráadásul nem is kell sokat várni rájuk, hiszen a "Battle of Forli" januárban, a "Bonfire of the Vanities" pedig februárban válik elérhetővé. Mindkettő letöltéséhez minimum 1 giga szabad hely kell majd és ennél többet nem is árultak el a fejlesztők. Sajnos a PC-s változat továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, a hivatalos oldalon még mindig 2010. első negyedév van feltűntetve. Reméljük a két DLC már alapból benne lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • krajcsovszkig #5
    Azért kevés embernek van 3,3 GHz-es 3magos procija...
    Meg gondolom a vidkari se directx-es xboxban
  • zola2000 #4
    Egyáltalán nem hasonló, a pcknek x86os, az xbox360nak ppc architekturája van. Még annó a sima xboxnak volt x86os alapja, de az nem jó alap egy konzolnak, ezért lett az xbox360 ppc alapú.
  • amitakartok #3
    Akkor kéne csesztetni a warezboyokat, hogy valaki írjon X360 emulátort PC-re. A kettő architektúrája elvileg hasonló.
  • zola2000 #2
    Ha a dlc alapból benne lesz az alapból olcsóbb pc verzióban, akkor tényleg jó vétel lesz a pcseknek, de sajnos nekem nincs pénzem jó pcre, örülök hogy vehettem egy hdd nélküli x360at, és a sima tv 720x576os felbontásán játszhatok az alapjátékkal.
  • enzim #1
    Én már játszani akarok vele PC-n!!! Utálok várni...