Ötvös Tibor

Újabb Duke Nukem játék készül?

Elég sokat foglalkoztunk már mi is a több, mint egy évtizede készülő Duke Nukem 4everrel, ám a jelek szerint készül egy másik program is a Herceg főszereplésével.

Scott Miller nemrég azt jelentette be Facebookos oldalán, miszerint új Duke Nukem játékon dolgoznak, mely a Manhattan Project és Shadow Complex oldalra scrollozós játékmenetét követi erős 3D-s beütéssel. A mai napon pedig megérkezett egy kép a jelenleg Duke Nukem: D-Day nevet viselő produktumból.



Erős a gyanú, hogy a fenti, egyébként jól kinéző kép nem a gameplay egy jelenetét, hanem az egyik CGI-videó egyik pillanatát mutatja meg. Miller mindenesetre nem nyilatkozik a dologról, de a VGA-n erről is többet tudhatunk meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nazir #6
    A képre pillantva ki hiszi el a Dukeos sztorit.
    Duke szőke és atlétában izmozik.
    Ez a kép annyira Duke mint amennyire Darth Vader. (Kard hijján laser pointerrel. biztos festi a célpontot a rombolóknak)
  • richard45 #5
    Pff akkor ez a f*szom cikk van baromira elírva.
  • Loverman #4
    szerintem az a vicc hogy nem fogjátok fel hogy egy másik játékról van szó, amit még csak nem is a 3D Realms csinál
  • opeca #3
    Vicc
  • richard45 #2
    Jaj nem unják már ezt az egészet. Komolyan mondom ki hiszi ezt már el, a Forever-ön is 10 évig csak ültek és kapták a csomó lóvét a semmiért (szökőévente kidobtak pár kamu gameplay videót meg egy pár képet, baromi nagy teljesítmény), és akkor ezel mennyit fognak szarakodni 20,30 évet?(már ha egyátalán elkezdik a projectett, mert én már azon se lepődnék meg ha ez az egész megint csak egy nagy nép hülyítés lenne) Ezeket már rég börtönbe kellet volna zárni.
  • Loverman #1
    "Megeshet, hogy megint a 3D Realms keze van a dologban, és még mindig arra a hajóra próbálnak felkapaszkodni, ami nekik már régen elment. A másik -és szerintem esélyesebb- opció, hogy a botrány kirobbanásakor megszellőztetett másik játék, a Duke Begins egyik jelenete látható a képen. Ennek fejlesztéséért egyébként a mára befutott, Brothers in Arms és Borderlands címeket jegyző Gearbox felel, a várható megjelenés pedig valamikor 2010 közepe."



    forrás: http://www.gamestar.hu/jra-feltunt-duke-nukem.html