Ötvös Tibor

Star Wars: The Old Republic - Alderaanra is eljutunk

Miután a BioWare "letudta" az összes választható Star Wars: The Old Republic karakterosztályt, a figyelme a helyszínek felé fordult.

A várható bolygók (Hoth, Coruscant, Dantooine stb) helyett a fejlesztők most egy abszolút meglepetéssel rukkoltak elő. A lenti képen ugyanis Leia hercegnő anyaföldje, az Alderaan látható, melyre szintén leszállhatunk. A negyedik részben a Halálcsillag által atomjaira robbantott bolygót itt épp egy polgárháború miatt szakadt két részre.



És ha már Star Wars, akkor érdemes megemlíteni, hogy december 12-én, az idei Video Game Awardson új játékról rántja le a leplet a LucasArts. A kiadó még titkolózik, a videóból nem sokat tudni meg. A rajongók tippjei szerint a korábban leállított Battlefront harmadik vagy a nem is olyan régen PC-re is megjelent Force Unleashed második része lehet a szerencsés "áldozat".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • radical@work #5
    rofl
  • Vardar #4
    Empire at War II, szebb grafikával, azonos játékmenettel, több hadjárattal és frakcióval. Úgy se ez lesz, de jó reménykedni:)
  • Skyline #3
    Nem kell mit kitalálni....Kotor 3-at kérünk,jóasul mint 1-2....A szaro mmo-t meg baxszák ki az abéakon...Remélem oltárit bukik és elfelejti Lyukasarc az mmo szenny készítgetést...
  • CaptainRumi #2
    hát lássuk csak: stratégia volt, FPS volt, szimulátoros volt, most akkor mmorpg. Ilyen Sims féle élet-szimulációs még nem volt. Mekkora lenne már megkreálhatnám a saját Wookie családomat xD Aztán lehetne választani mindenféle meló közül a rohamosztagostól a fejvadászig. Meg aztán jönnének a kiegészítők: SimStar Wars: Jedi University (vagy Academy), akkor a SimStar Wars: Pets, megveheted a saját Rancorodat otthonra. Na hát ezek után ha valaki ezt megcsinálja akkor perre megyek xD
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Már nem tudnak mit kitalálni... :=(