Ötvös Tibor

Készül a Mercenaries folytatása

Bár a Pandemic Studios hivatalosan a héten bezárta kapuit, az ott dolgozók közül sokakat más részlegekre irányítottak át, a fejlesztés alatt álló játékokat pedig törölték.

Legalábbis az első híradások erről szóltak, ám a mai napon az Electronic Arts mégis elismerte a nagysikerű Mercenaries harmadik részének készültét. A Mercs Inc munkacímen futó projektet az EALA fejleszti, ahova egyébként a legtöbb pandemices srác is került.



"Nagyon örülünk, hogy bejelenthettük a nagysikerű sorozat újabb részét" - kezdte Nick Earl, az EA elnöke. "Ezzel ugyanis szerintem bizonyítottuk elismerésünket a Pandemic teljesítménye irányában. Az EALA megpróbálja az alapoktól felépíteni a játékot úgy, hogy a régi rajongók is ráismerjenek kedvencükre."

A hírek szerint a Mercs Inc kifejezetten az on-line játékra helyezi majd a hangsúlyt, az egyszemélyes kampány inkább csak a gyakorlásra lesz elegendő - persze, ha egyáltalán lesz benne ilyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dronkZero #2
    Uh. Ugyan ízlések és pofonok...te megvetted az előző két részt? Valami iszonyatosan gagyi volt a 2., 20 perc után ment a kukába, még a letöltésre szánt időt és fáradtságot is megbántam...
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Bekaphatják. Utálom az online játékot. Ezt már nem fogom megvenni.