Ötvös Tibor

Dedikált Aliens vs. Predator szerverek

Miután az Infinity Ward bejelentette, hogy a Modern Warfare 2 nem használ majd dedikált szervereket, elég nagy felzúdulás keletkezett PC-s berkekben.

Erre csak rátett egy lapáttal az id bejelentése, miszerint a nagyon ígéretesnek tűnő Rage sem alkalmazza majd őket. A Rebellion számos helyen már most betiltott játéka, az Aliens vs. Predator kapcsán is felmerült eme gondolat, ám szerencsére a fejlesztők ma minden kétséget eloszlattak ezzel kapcsolatban.

"A pletykákkal ellentétben a Rebellion mindig is tervezte a dedikált szerverek alkalmazását az Aliens vs. Predatorban" - kezdte a Rebellion igazgatója, Jason Kingsley. "És ezt most hivatalosan is megerősítem. A Rebellion mindig is nagyra értékelte a rajongói támogatást. Mi is legalább annyira várjuk a játék megjelenését, mint ti, srácok!"

Az Aliens vs. Predator egy halasztásnak köszönhetően csak jövő februárban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Polemius #5
    Nonix:

    A dedikált szerver olyan verziója az adott játéknak, amire csatlakozva a többi játékos tud egymással játszani. A dedikált szervernek többnyire nincs grafikus felülete sem, az adott gépnél (amin fut) nem lehet játszani vele.
    Így ez a gép csak a többiek kiszolgálásával, a játék hálózati forgalmának bonyolításával kell foglalkozzon.
  • 5i #4
    A szerverek azon fajtája, amelyek nem szolgálnak hagyományos PC-ként. Csak és kizárólag a hálózat kiszolgálásával törődnek.
  • Skyline #3
    Olyan szerver ahol a készítők autogrammjai vannak a képernyő különböző részein játék közben.
  • Nonix #2
    mi az a dedikált szerver?
  • haxoror #1