Ötvös Tibor

Eminemen is segített a Modern Warfare 2

Miközben szinte minden média a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben található terrorista pályával van elfoglalva, addig a fehér rapperek királya egyik régi dalának újraéledését köszönheti a játéknak.

Történt ugyanis, hogy az Activision az egyik Modern Warfare 2 trailerben Eminem és Nate Dogg "Till I Collapse" című, közel hét éves számát használta fel. A friss kimutatások alapján a szám bekerült a Top 40-be, a rapper listán pedig 50 Cent és Jay-Z új zenéjével vetélkedik.


És ha már Modern Warfare 2, akkor nem mehetünk el szó nélkül az értesülés mellett sem, mely szerint a játékban szereplő Ghost névre hallgató karakter önálló játékot kap majd és mintegy mellékszálként fut majd az ő saját története. A dologról a szereplő hangját adó Craig Fairbrass nyilatkozott, aki szerint már komoly tárgyalások folynak az ügyben.

Az Infinity Ward egyébként Oroszországban is kihúzta a gyufát, méghozzá a már említett terroristás küldetéssel. Egykori megszállóink nem gondolkodtak sokat, a megjelenése utáni napon már be is titltották a játékot, visszahívták az összes példányt a boltokból és kötelezték a kiadót, hogy a Steam-verzióból is töröljék ki a küldetést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kingfisher #9
    Hát ez ízlés kérdése. Amíg nem szólalt meg Eminem, addig jó volt, onnantól viszon abszolut nem passzolt az én ízlésemhez. Valami zúzós rock/metál szám...na az illett volna hozzá :)
  • amitakartok #8
    Vagy ha nem ember. Amit amúgy a scrinek is megerősítettek. C&C3 egyik küldetése után az egyik scrin azt mondja, hogy "[Kane] már benne van az adatbázisban. Genetikai származása ismeretlen."
  • chase #7
    Állat ez a videó, nagyon passzol hozzá a zene tényleg.
  • zidder #6
    Kane az más... ha figyeltél miközben jáccottál a C&C Renegaddel akkor tudnád hogy Kane lényegében Káin aki megölte testvérét, ezért isten örök bűntudatra ítélte, az meg csak úgy lehetséges ha halhatatlan.
  • nkmedve #5
    Kicsit kezd ő is olyan lenni mint Kane a C&C univerzumból.:D
  • szalaig #4
    Sőt, Price még a II. világháborús részekben is szerepel, szal elég jól bírja:)
  • modellmaker #3
    captain price is mindig meghal, szal tök mindegy :D
  • dronkZero #2
    Eh, Ghost nem halt meg nagyon csúnyán, hullája elégetve? Jó, mondjuk előzmény-sztori lehet belőle még...
  • rgranc #1
    Ghost "önálló életre kelése" nem újdonság, már két hónapja megjelentek az első képek a Ghost képregényből/ről.