Ötvös Tibor

2011-ben jön a Diablo III

Alig pár napja számoltunk be arról, miszerint egy internetes oldalon már fogadják a Diablo III előrendeléseit, ám a Blizzard mai tájékoztatója szerint "kissé" korai volt megnyitni eme opciót.

A sajtótájékoztató szerint a Blizzard 2010-ben "csak" a World of WarCraft újabb kiegészítőjét (Cataclysm) és a StarCraft II: Wings of Libertyt jelenteti meg. Na meg persze a megújult Battle.net-et mely már a WoW játékosoknak is kötelező. Ezzel együtt kihírdették a rossz hírt is.

A Blizzard eddig hivatalosan be nem jelentett új MMO-ja csak az elkövetkezendő pár év valamelyikében várható, a StarCraft II további részei és a Diablo III pedig csak 2011-ben. Utóbbi kifejezetten fájdalmas lehet a rajongóknak, hiszen ez minimum másfél éves várakozást jelent és az elsőre látott videók nem mindenki tetszését nyerték el. Remélhetőleg ezen dolgoznak még a cégnél.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kingfisher #11
    Saját magukon és az előrendelés (gondolom én) marketing fogásként alkalmazó oldalon kívül mást nem nagyon utálhatnak. A megjenésig maradnak a könyvek és a Diablo I-II :) De örülnék, ha egy kellően kreatív csapat belevágna a könyvek filmes feldolgozásába, lehetőleg Blizzard szintű CGI-vel.
  • AbyssLord #10
    Nem azért, de ha jól emlékszem, akkor a második rész is szépeket csúszott megjelenéssel. De ha belegondolok, eddig egyetlen játékuk sem jött ki a beigért időre, hanem pár évvel később...
    Úgyhogy abszolút nem meglepő a bejelentés. Csak egy kicsit szemét dolog volt akkor most előrendelhetővé tenni a játékot. Asszem azok, akik előrendelték, most egy életre megutálták a blizardot...
  • bitbandita #9
    Kissé pontatlan a cikk, ugyanis a Blizzard egy szóva nem mondta, hogy 2011-ben meg fog jelenni a Dio3. Úgy fogalmaztak, hogy megjelenés a 2010 utáni évEKben... tehát semmi nem garantálja, hogy 2011-ben tényleg meg is jelenik, és ahogy a Blizzardot ismerem nem is fog, hogy majd csak 2012-ben. Szerintem pont azért is fogalmaztak ilyen homályosan, mert ha most hozakodnak elő a 2012-vel, abból nagy anyázás lett volna netszerte. 2010-ben kijön a SC2, az majd tompítja a 2012 bejelentése által keltett indulatokat. 2011-ben jön majd a SC2 protoss és zerg kampány, 2012-ben meg a Dio3, szerintem így lesz. Ne legyen igazam.
  • IMYke2.0.0.0 #8
    Ciki már magyarul beszélni/írni?
  • Hegi90 #7
    erre az új mmo-ra kíváncsi leszek
  • Ubik #6
    Ez fail. Nagyon fail. Izomból fail :P.
  • Hans von Luck #5
    Akkor addig lehet játszani a Dragon Age-el, lesz rá idő bőven...
  • cateran #4
    Uhh-uhh..csakhogy a D1 gotikus horror fele hajlott,a D2 mar kevesbe,a D3 meg vegkepp tavol all..ehhez kepest a Torchlight is gotikus,de inkabb poenosabb (a stilus miatt)mint horrorisztikus..
    Masreszt a D3 mar iden is elavult gagyi volt,2011-re sehol sem lesz...(hacsak nem lesz kibaszott jo jatekmenet...bar persze a plebsnek minden jo, csak frocsogjon a ver,villanjon a cici..)
  • Loverman #3
    fail? nem mindegy mikor jön ki egy játék, ha jó? persze egyes tizenévesek szeretik ezt a szót mondogatni...

    amúgy vicces hogy leszólták a D3 videók színvilágát a fanok, de a most megjelent Torchlight pontosan azt másolja
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Számomra akkor ez egy időre felejtős.
    Megvenni premierrel és internet nélkül - mert tuti hogy SP-ben nem lesz akkora ütés - 2011-ben nem fogom, majd csak 2012-ben...
    Ergo: 2 év múlva az, amit eddig ismertem róla már nem lesz izgalmas. :(