Ötvös Tibor

Duke Nukem: Manhattan Project 2?

Ha az ember egy Duke Nukem-es hírrel kerül szembe, akkor hajlamos elnyomni egy sanda mosolyt a képzeletbeli bajsza alatt.

A Duke Nukem 4ever kapcsán ugyanis a fejlesztő 3D Realms már eléggé hitelét vesztette a játékosokkal szemben, így amikor a cég egyik alapítója, Scott Miller Facebookos oldalán azzal hülyíti a jónépet, hogy hamarosan valami hatalmas Duke Nukemes bejelentés várható, akkor ne lepődjön meg a reakciókon.,



Miller mondataira ugyanis kb. ezer olyan válasz érkezett, melyben az úriember édesanyja közeli kapcsolatba kerül állatokkal valamint különböző tárgyakkal, így Miller pontosította a dolgot. A bejelentés szerint a Duke Nukem 4ever helyett egy, az X360-on hatalmas sikernek számító Shadow Complex megoldásait használó játékkal rukkolnak majd elő.

Mivel nincs új a nap alatt, így a tapasztaltabb játékosoknak rögtön beugorhat egy 2002-es cím, a Manhattan Project, mely szinte ugyanezt az oldalra scrollozós megoldást alkalmazta 3D-s megoldásokkal. Miller nem erősítette meg, de nagyon is elképzelhető a fentiek alapján, hogy eme akciójáték kap majd folytatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • krk #13
    Én most tolom a Redneck Rampage-et. Listán van a Blood, a Doom, a Quake,a Duke Nukem és a Return To Castle Wolfenstein.
  • semmikozod #12
    Hát ez erősen egyénfüggő. Szerintem egyik sem volt jobb a másiknál. A Duke egy humoros oldalt mutatott be, a Quake meg egy beszaratós erősen Darkos világot. Én meg imádom az olyat. Azóta sem láttam még olyan játékot. Talán a Thief még megközelítette.

    savior: A SW és a RR jóóóóóóóóóóóóval később jött ki. Mindkettő Duke motort használ. Az RR már túllőtt az ökörség célon, a SW meg pure win volt, csak elkésett a motor. A Duke motor már a Duke megjelenésénél is elavult volt. Egyébként a SW a Duke készítőjeinek a műve.

    A Blood-ot meg nemtom mért veszed ide, már ő is alltime klasszikusnak számított megjelenéskor. A Blood2 is eszement jó lett, de az a szar Half-life lenyomta, sose értettem ezt a HL imádatot. Egyszer végignyomtam rendben, jó volt a MI, de ennyi. Soha a büdös életbe nem volt kedvem újra nekikezdeni. A játékot is csak a CS miatt vettem meg...

    Loverman: Szerintem a humor meg a csöcsét mutogató sztriptizes csaj tette naggyá. :D
  • Bounti #11
    Igazad van, azokban a játékokban is rengeteg jó ötlet volt. Egy jut hirtelen eszembe a Shadow Warior-ból: a nyuszis atombomba... :D az jó volt

    #barett

    Igen azt jelentette, hogy az volt az első 3Ds FPS. És ennyiben ki is merült az újdonság.

    Én többre értékelem a játékélményt a csilli villi 3D graphycs-nál.
  • Bounti #10
    Mondhatod, hogy nincs igazam (ahogy mások meg is tették) de azt, hogy "lol hol élsz te ember" azt azért ki kérem magamnak. Seggfej módjára ne nyílvánulj meg, ha szabad kérnem.

    Akinek a Quake 1 tetszett jobban annak az a kedvence. Ennyi. El tudom fogadni más véleményét, de azt én is elvárom, hogy más ugyanúgy viszonyuljon az enyémhez.

    Te minden bizonnyal képtelen vagy erre.
  • pasi29uk #9
    Nem utolsó sorba a gép igénye igencsak minimális volt és ha hálózatban játszottuk pici forgalmat generált még 8 játékos mellett is ;)
  • Loverman #8
    volt sok "doom clone" meg 3d-s próbálkozás is, de ezeket kisebb cégek adták ki, mindig az "eredeti" után. Duke nukem játék már volt 2 (oldalra scrollozós) amikor kijött a 3d, tehát már ismert volt. ez, és a "badass" főhős tette felkapottá. amellett hogy jó is volt a játék.
  • Sanyix #7
    quake1 éppen hogy az egyetlen jó quake volt. Jókis zimeszombis, furcsás, komoly hangokkal, és néha még ilyesztő is volt. A többi már csak hentelés volt.

    És a blood is kurvajó volt, igen elborult morbid játék, sok feketehumorral. (foci a zombik fejével, spray+öngyújtó kombó, jelzőpisztoly, vasvilla)
  • savior #6
    az a furcsa, hogy akkoriban tobb hasonszoru jatek is megjelent, de azok megsem lettek ennyire felkapottak. olyanok mint: blood, shadow warrior, radnack rampage.
  • barret #5
    A Quake volt az első igazi 3D-s program!
    Azért ez jelent valamit. És nagyon -nagyon sikeres is volt.
  • Narxis #4
    Azért egy Quake-t nem szólnék le...