Ötvös Tibor

Magyarok nyerték a Dragon Age: Origins kihívást

Újabb világraszóló győzelmet arattak hazánk fiai. A BioWare által megrendezett Warden’s Quest nevezetű versenyen egy magyar csapat is részt vett - és fölényes győzelmet aratott.

A hivatalos versenykiírás szerint a BioWare megjelenése alkalmából indította eme versenyt, melyen a Dragon Age: Origins című akció-RPG-vel kellett játszani és az a csapat győzött, aki tovább jutott el a játékban. A négy fős csapatok tagjai fejenként 12 500 dollárt (összesen 50 ezer dolcsit) nyerhettek, mely végül is a magyar csapatnak jutott. A nyeremény jótékony célra ment.

Hazánk fiai 24 óra alatt a tízedik szintig fejlesztették fel karaktereiket és ez mindösszesen a játék 16%-a, szóval elég nagy kaland elé nézünk. Innen szeretnék gratulálni a csapatnak a remek szereplésért. A teljesség kedvéért íme a hivatalos végeredmény:

1. Magyarország
2. Bioware közösség
3. Kanada
4. Lengyelország
5. Egyesült Királyság
6. Hollandia/Belgium
7. Franciaország
8. Spanyolország
9. Amerikai Egyesült Államok
10. Csehország/Szlovákia

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Noru #6
  A négyből az egyik nem újságíró volt, ergo 12.500$-t azért kapnak :) Csak a többi megy jótékonyságra.
 • 5i #5
  Gratula.
 • haxoror #4
 • kanduhr #3
  Gratulálok nekik!
 • morden #2
  Tegyük hozzá , hogy az 50 ezer dolláros jutalmat fel is ajánlottál jótékonysági célra, mert újságírók mentek a versenyre a magyaroktól.
 • tomcsa4 #1
  Gratulálok a csapatnak, nem akárkiket győztek le. Debrecen fociszereplése után (mely szerintem nagyon jól sikerült) még egy örömteli magyar hír.