Ötvös Tibor

Már a neten a Modern Warfare 2

Bár a Call of Duty: Modern Warfare 2 hivatalos megjelenéséig még van bőven idő, az X360 tulajok azonban már vígan játszhatnak a programmal. A hétvégén ugyanis szinte minden nagyobb torrent, illetve más letöltőoldalon megjelent a teljes, hivatalos játék, melyet állítólag közvetlenül az Activision berkeiből adott ki valaki. Pár nappal ezelőtt már megjelent pár Modern Warfare 2 oldalon egy kép, melyen elméletileg a játék rippelése zajlik, de akkor még senki nem vette komolyan a dolgot.


Ám ma felkerült a program és egy nem hivatalos összesítés szerint már átlépte a milliós letöltést. A kiadó nem nyilatkozik, a fejlesztők hallgatnak, a letöltők pedig örömujjongva írogatnak a fórumokba és az egekig magasztalják a programot. Ennek megkoronázásaként megjelent a neten a Modern Warfare 2 rendkívül hangulatos intrója is, mely alatt Hans Zimmer remek muzsikája szól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 5i #27
    Sajna az Activision sokat megenged magának a MW2 kapcsán: drága, nincs dedikált szerver, max. 18 játékos online egy pályán, nincs játék közbeni chat meg ilyenek. Viszont a LIVE-ról most tömegével titlják le azokat a hülyéket, akik már egy hete nyomják a játékot.
  • Vector13 #26
    nyerj egy Call od duty modern warfare 2 prestige edition-t! http://www.playfire.com/win-codmw2/323237313930
  • csuszi #25
    jézus, ezt honnan vetted? azért van hogy mo. legnagyobb lan eseményein nincs bf? cod pedig több is van? hogy külföldön a pénzdíjas versenyek legtöbbje cs; cod az fps kategóriában? milyen komoly nemzetközi eredményekre gondoltál? mert az 5000 az nem mo. bazzeg, hanem eu létra. és ez csak 1 létra a 4 cod, darabonként több tucat létrája közül.
    codos klánok között szerinted nincsenek az 5000 között több száz!!!! több éves klán? kort ne keverd össze a komolysággal, én ezer éves vagyok, de nálam sokkal komolyabban veszik a fiatal 18-20 éves srácok.
    nézzél fel esl vagy cb re, bf sehol nincs, codok pedig fő profil, ha nem a legfontosabb, nemzetközi versenyeken cs mellett a cod másik fps. mo.-on is.
  • koschwarz #24
    bf és cod: más a játékélmény, mindkettőhöz másfajta taktika kell, eltérőek a léptékek, oké.
    deeeee....16 darab lassan egy évtizede létező bf klán komoly nemzetközi eredményekkel versus 5000 darab 10 évesekből álló vicc-kategória "klán" akik sosem indulnak egyetlen versenyen sem...

    (nyilván vannak komoly cod klánok is)

  • Balumann #23
    Mivel a játékosok (akik tudnak is játékra költeni) a játékkínálat (excluzívok), késleltetések és gyakori szar portok (amik a PC előnyeit nagyrészt nem is használják ki) nagyobbrészt konzolt vettek, ezért igen, több konzolos fog fogyni, mint PC-n.
    De miért kell MÉG MINDIG versenyeztetni az eladásokat, még mindig azt hiszed, ha nem lenne konzol, akkor a most konzolon vásárlók része nem venne PC-re játékot (mikor még olcsóbb is valamivel, ami hosszabb távon azért össze tud gyűlni)?

    A lényeg azon van, hogy megjelenés előtt kikerül warezra, valószínűleg semmilyen védelem, mégis a legtöbb (vagy legalábbis elegendő) eladást fogja produkálni valószínűleg minden platformon, és nem ők lesznek azok, akik sírni fognak a PC-s verzió eladásai miatt (ahogy szerintem eddig se tették...).
  • zola2000 #22
    Mibe, hogy még így is több xbox360as cod6 fog fogyni, mint pcs cod6?
  • Hans von Luck #21
    Én Bad Company 2-t várom. Lesz olyan szép mint a MW2, és mégiscsak Battlefield...komplexebb, és brutálisan jó videókat láttam róla...sajna csak 2010-ben jon...
  • csuszi #20
    utoljára írok, mert megyek melóba:
    szerinted melyik a nehezebb, a vízilabda 20 nemzettel, vagy a foci 100felettivel.
    lehet igénytelennek tartod a codot, és ezért játszás sokan, vagy azért mert ebben van kihívás, nem a 16 csapatos bf-ben. nekem speciel a kedvenc codom jelenleg a waw, de nem játszok vele, mert codban ezerszer nehezebb érvényesülni. több ember, több klán, nehezebb érvényesülés, sokkal ötletesebb megoldásokat szül, nagy embertömeg nehezen fogalmazom meg, de minden kis szarra rájön.
    csőengine? codban multiban? hun? ugyanaz mint a bf csak kisebb. jut eszembe a kisebbről: hol kell jobban mozogni, boxban pl a kisebb vagy a nagyobb küzdőtéren?. innen jön az, hogy a codban sokkal jobb mozgás kell mint kurva nagy térrel megáldott bf-el.
    az hogy a bf összetettebb, az csak a véleményed, mert azzal nem támasztod alá, hogy nagyobb a pálya, meg vannak járművek. codban kisebb területen, kisebb csapattal kell geci precízen játszani, nagyon taktikusan. eg yideje szarul játszok, kevés időm van rá, ésszel hülyére szopatom a többséget waron. de kb 0.1 sec alatt döntök az ellen minden megmozdulására, másodpercről másodpercre. annak is jelentősége van, hogy pl a másik milyen fegyverrel jön, előző körben felvette ez az enyémet és kettővel jön (nehezebb máshová jut x időnyi alatt)még másik ezer amit le se írok. amit írtál, hogy cs-ben erre nézek, ide futok, oda dobok, az codban nem egészen így van. vannak begyakorolt dolgok, de nem ezen múlik, hanem a reakción, a taktikán pont.

    1. nem ízlésen vitatkozok, mert lehet nekem is jobbban tetszene a bf, vagy bármi más, ezen hülyeség. nem bántom a játékod, lehet jobb. neked biztosan. de nem taktikusabb, az ziher. játszottam mindkettővel, ismerek bf ep bajnokot.
    2. nem bántásból, de én kb 7-8000 wart játszottam. ez meg is látszik kettőnk között véleményben:)
  • Balumann #19
    Az a helyzet, hogy taktika vonatkozhat arra is, hogy egyedül hogyan mozogsz, de amire így általában gondolunk az a csapatos taktikára vonatkozik leginkább. A CoD -ban a csapatos taktika kimerül pár dologban, míg Battlefield-ben a nagy pálya, squadrendszer, kasztok, járművek, commander és még jópár dolog sokkal több lehetőséget biztosít. Ebben dronkZero-val értek egyet.
    A CoD -ban több játékmód és beállítási lehetőség is van, talán a sikere főként ennek köszönhető. Lehet DM-et játszani simán, és lehet CTF -et játszani akár hardcore módban, vagy HQ -t szintén hc-ben, taktikázni csapatban ebben is lehet bizonyos esetekben, publikon elég ritkán de azért ott is lehet egymásra odafigyelni. Ami miatt már én se szeretem, az a túl gyors játékmenet, túl egyszerű célzás, és leginkább az, hogy nagyon gyakran ilyen fragvadászok játszanak, akik arra teszik fel az életüket hogy prok legyenek, odarántásasl headshotokat adjanak.
    Néhány dolog nem lenne benne, lehet hogy imádnám a multiját.
    Ez a videó jól példázza, hogy miért hagytam abba főképpen; link
    Mondjuk nagyban hozzájárul az is, hogy akárhányszor felmentem, állandóan anyáznak, csítereznek, és ki tudja jobban szidni a másikat verseny.

    Battlefield 2-ben ha realisztikusabb lenne a sebzésrendszer, és nem lennének rankedesek a szerverek többségben, jóval többen játszanának vele szerintem. Mikor visszaraktam, és úgy 40-jére is lelőttek úgy, hogy már egy fél tárat belelőttem valakibe, az meg rámfordult és meghaltam, ráadásul squadokba se lépett be szinte senki, nekem eléggé elment a kedvem a játéktól. Pedig nem vagyok rossz célzó, CoD -ban volt, hogy 30 fős HQ szerveren folyamatosan elsők között voltam.

    A vérpistik miatt én másfél éve gyakorlatilag leszoktam a publikos multizásról, Hamachin szervezünk mindig játékokat, ahgy tetük GRAW 2-nél, RSVeags 2-nél, meg jóideje Arma-ban (persze közben gyakran játszunk mással is, főleg coopban, így SWAT4-el, L4D -el, és még pár játékkal).
  • dronkZero #18
    "cb: 16 klán bf-ben!!!! codban 5000. szerinted melyik sikeresebb? "versenyjátékabb"?"

    Ki beszélt arról, hogy melyik "versenyjátékabb", meg melyik sikeresebb?
    Egyébként ez csak arra bizonyíték, hogy egy CoD csapatot könnyebb összeszervezni. BF2be elvileg 11en jöttünk át BFVből, egyesültünk egy másik klánnal, felvettünk egy rakat embert még pluszban, mégis, az istennek sem jött össze stabilan 12 ember, kénytelenek voltunk átállni 8v8ra.
    Na meg arra jó példa ez még, hogy az emberek nagy tömegben igénytelenek. Vérpistikéknek elég a megyek-lövök játékmenet. Nekem meg nem.

    " minél kisebb a terület, annál inkább kell gyorsan dönteni, minden mozdulatnak jelentősége van, minden kis falnak, bokornak szerepe van."

    És annál kevesebb a lehetőséged. Meg engine kérdése is a dolog, egy csőengine-ben arra mehetsz, amerre a pályaszerkesztő világot rajzolt, a végtelen félteres engine-nél meg arra nem mehetsz, amerre a szerkesztő megtiltotta. Nem szeretem a csőengineneket, mert klausztrofóbiás leszek tőlük. Nagyon hamar ki lehet ismerni minden lehetőséget.

    Egyébként pont ettől a halálprecíz "megtanulom a pályát, mint egy verset" dologtól hánytam be, és hagytam abba a CS-s klánosdit anno. 'Itt erre a doboz sarkára nézve szaladsz, aztán felnézel arra a felhőre és eldobsz egy gránátot, aztán beállsz ide és nézed azt a pixelt...' Fúj. (Oké, BFV-ben is volt pixelezés pl mortarral, de azért annak volt fílingje, hogy csapattárstól kértünk tüzérségi támogatást, és ő képes volt azt halálpontosan ki is osztani... De az teljesen más tészta, nem az egész játék olyan.)

    Na meg azt felejted el, hogy a járművek még néhány szintnyi taktikai lehetőséget adnak. Nem mindegy, hogy bármit meg tudsz ölni a pályán, vagy mondjuk csak pislogsz kettőt és menekülsz, mert tank jön. Vagy heli.

    "elfogultság, az van Nálad. nálam nincs."

    Hát bizony, ha leírom a véleményemet, az valamilyen szinten elfogult lesz nyilván, ez a vélemény lényege.

    " rühellem a cod néhány megoldását, de amit írtál, az téves. cod a counter (utálom) utáni legsikeresebb fps."

    Ezen csak te kezdtél el vitatkozni, meg bizonygatni, de én sikerességről egy szót nem szóltam. Ja, sikeresebb. Kedvenc példám, hogy a Barátok közt is kurvára sikeres, de attól még hulladék igénytelen.

    Én azt állítottam, hogy egy bármelyik BF összetettebb(ez tény, úgy, mint amiket te sorolsz), és szerintem tartósabb(ez már vélemény!), mint az egész CoD sorozat együttvéve, és én az új MW2-ért egy fillért nem adnék.

    "lehet ezen vitatkozni, de a tények tények maradnak."

    Csak helyeselni tudok. A véleményem meg a fenti, tetszik vagy nem.