Molnár András

Assassin's Creed filmpremier a YouTube-on

Az Ubisoft bejelentette kasszasiker játékából, az Assassin's Creed-ből készülő rövidfilm premierjének időpontját: október 27-én fog felkerülni a YouTube-ra.

Az első Assassin's Creed animált rövidfilm a francia Hybride Technologies berkeiben készült. A Hybride dolgozott többek között a 300 és a Sin City filmeken. "A cél, hogy összehozzuk a videójátékokat és Hollywoodot" - nyilatkozta Yannis Mallet, az Ubisoft Montreal vezetője, amikor a trilógiának tervezett Assassin's Creed filmeket az év elején bejelentették. A cégnél mélyen hisznek a filmipar és a videójátékok egymáshoz közeledésében, ezért vásárolták meg tavaly a különleges effektekkel foglalkozó Hybride Technologiest. A Ubisoft meg akarja erősíteni szellemi tulajdonjogait, ennek részeként adják ki az Assassin's Creed Lineage filmsorozatot többfajta szórakoztató platformon is.

Az Assassin's Creed: Lineage film a számítógépes grafikát és az akció elemeket fogja ötvözni, története a játék november 17-én megjelenő folytatásához kapcsolódik. "A Ubisoftnál mindenki izgatott, hogy megoszthassák az új Assassin's Creed élményt a nagyközönséggel" - nyilatkozta Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója. Az Assassin's Creed II-ben a játékosok egy mester orvgyilkos képzeletbeli szerepébe bújhatnak a reneszánsz Olaszországban. A játék karakterei között lesznek olyan hírességek is, mint a híres művész és feltaláló, Leonardo da Vinci.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Eriongtk #4
    "A cél, hogy összehozzuk a videójátékokat és Hollywoodot"

    Teljes mértékben támogatom, csak nehogy futószalag-kategória legyen belőle.
    Annyi játék van, ami szerintem van olyan 'monumentális' h megérdemeljen 1 filmet... mégis nagyon sokra nincs kereslet... Jó persze, itt most nem a boll-féle förmedvényekről beszélek... meg nem is azokról, amiknek a címen kívül semmi köze a játékhoz/könyvhöz/képregényhez.
    De pl 1 jól összerakott AC-t, vagy egy prototypeot szerintem 2x is megnéznék
  • Atkamon #3
    Nem tom, majd meglátjuk... a trailer alapján nekem egy nagyon picit bénácskának tűnik... de remélem tévedek, imádok mindent, ami Assassin's Creed, remélem jó lesz ez is.
  • HeadHunter86 #2
    Már van belőle Teaser.
  • koschwarz #1
    zsír!