Ötvös Tibor

Battle.net profil a World of WarCrafthoz is

A jelek szerint a Blizzard komolyan gondolja a Battle.net 2.0-ás változatának kibővítését, hiszen bejelentették, hogy a StarCraft 2 és a Diablo III mellett november 11-től a World of WarCraft is csak létező Battle.net profillal indul el.

Ez annyit jelent, hogy aki nem kreálja meg saját profilját, az november 11-től nem tud fellépni a megszokott szerverére. Szerencsére a regisztrálás mindössze pár percet vesz igénybe. A feladatunk mindössze a Battle.net főoldalán a "Create or Manage a Battle.net Account" gombra kattintani és végigrohanni a procedúrán. Aki esetleg elfelejtené, az sem szenved nagyobb hátrányt, hiszen bármikor regisztrálhat - ám a profil létrehozásáig nem tud majd játszani.

A Blizzard természetesen minden új Battle.net tagnak kedveskedik egy kis ajándékkal. Ez a World of WarCraft esetében egy pingvin (!) lesz, melyet október 15-től osztogatnak a játékosok között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evil Merodak #5
    Hmm. Miért van olyan érzésem hogy ezt csak a Starcraft II. miatt kell?
  • AranyKéz #4
    Inkább oldanák meg hogy ne szaggasson még a képernyőelemek kirajzolása is, ne 10 másodperc legyen míg frissíti a játéklistát, ne legyen tele maga a rendszer is exploitokkal (hátmég a játékok!) és milliónyi buggal, ne dobjon le ötpercenként, meg egyebek...
  • solikka11 #3
    Hát te meg nem hogy humoros nem vagy de még eszed sem sok van. Szerinted ki kíváncsi rád, ha ilyen stílusban írsz?
  • Botond #2
    Milyen kis humor herold vagy. Annyira vicceset írtál, hogy azt egyszerű szavakkal le sem lehet írni. De tényleg.
  • rgranc #1
    "A Blizzard természetesen minden új Battle.net tagnak kedveskedik egy kis ajándékkal. Ez a World of WarCraft esetében egy pingvin (!) lesz, melyet október 15-től osztogatnak a játékosok között."

    És hol fogom tartani a pingvint? A budapesti állatkertben átveszik vajon?