Ötvös Tibor

Mozgásban a gengszter-MMO


Az idei GamesComon kint volt az Electronic Arts hiánypótló "válasza" a Rockstar GTA-sorozatára. Legalábbis még a készítők sem nagyon tiltakoznak azon megállapítás ellen, miszerint az All Point's Bulletin (APB) egy GTA-MMO lesz. Természetesen ennél azért többről van szó, ám a játék le sem tagadhatná, mely program inspirálta leginkább. A fejlesztő Realtime Worlds szerencsére bír már komolyabb tapasztalatokkal eme stíluson belül, hiszen ők készítették az X360-exkuzív Crackdownt is. Az APB elméletileg már 2007. végén megjelent volna, ám az EA új "felfogása" miatt további finomításokra "kényszerítették" a fejlesztőket.


A videón is látható, hogy akcióból nem lesz hiány. A becsületesebbje választhatja a rendőrök oldalát is, ám a legtöbben valószínűleg valamelyik bandához csatlakoznak majd. Az APB alapja a köztük zajló háború, ám szövetségeket kötve a zsaruk ellen is hadba léphetünk. A legújabb hírek szerint a zárt béta-teszt heteken belül elindul, ráadásul egyes pletykák szerint a játék nem lesz havidíjas.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • savior #4
    jol hangzik, de nem tul biztato, hogy mar 2 eve csuszik a jatek, es meg mindig semmi konkretum rola.
  • Szefmester #3
    ahogy hallottam a gamestaron nem lesz havidíj, hanem mikrotranzakciós lesz
  • Sanyix #1
    aztaqrva. Pár éve még a gta vice city idején erről filóztunk a haverral hogy mekkora lenne egy ilyesmi játék mmo-ban. Ahol nem aik ellen megyünk küldetésekben, hanem spontán emberek által tervezett bandás megmozdulások lennének, mondjuk úgy hogy lennének bankok amiket ki lehet rabolni, kikötő reptér mindenhol lehetne rabolni mindenféle illegál árút, beépülni elfoglalni, és közben a rendőrök meg mindezt próbálnák megakadályozni.

    Talán valóra válik? Isten lenne, egy ilyen mmo-ért akár havidíjat is fizetnék, mert ez nem olyan uncsi farmolós fos lenne.