Ötvös Tibor

Klasszikust dolgoz fel az ArmA 2 gárdája

Az ArmA 2 igazi siker, a fejlesztő Bohemia Interactive Studio pedig nem pihen és ma bejelentette legújabb programját, mely a klasszikus Carrier Command feldolgozása lesz.

Az ArmA 2 egy frissen megjelent katonai FPS, az Operation Flashpoint készítőinek egy igen jól sikerült játéka. A Bohemia Interactive Studio ma bejelentette legújabb játékát is, mely egy 1988-as klasszikus feldolgozása lesz. Az ígéretes trailerrel bemutatkozó Carrier Command: Gaea Mission története szerint a Föld túlnépesedett és az emberiség elkezdett más naprendszereket is meghódítani. Egy ilyen barátságos kolónia a Taurus is, ahol azonban a föld és a víz miatt hirtelen kitör egy háború. A mi feladatunk lesz rendet teremteni a bolygón.


A sci-fi akció-szimulátorban lehetőségünk lesz különböző járműveket az irányításunk alá vonni, ám ezek megszerzéséhez valamint fejlesztéséhez anyagi forrásra lesz szükségünk. Utóbbira a különböző területek elfoglalásával tehetünk szert. Az igazi élményt - legalábbis a fejlesztők szerint - a multiplayer adja majd, ám erről bővebben nem nyilatkoztak.

A Carrier Command: Gaea Mission 2010-ben érkezik csak PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vorpal #3
    Csipem amikor az admirális egy 21 éves feszülős ruhás raver-csaj. Ezért nem szabad, hogy a producer rendezze az animációt.
  • mujahedin #2
    ennyire jók már a bevételeik hogy egy 3. játékba is belevágnak?
  • wolruf #1
    Hjajjj, de imádtam... Nagyon-nagyon sokat játszottam vele, csak úgy ,,mászkálva'' is :)