Ötvös Tibor

Nem jár vissza a Wolfenstein ára

A jelek szerint a Raven fejlesztője sejtette, hogy milyen sors vár a programjukra.

A bejelentés szerint ugyanis ha a Wolfenstein augusztus hónapban az amerikai eladási listákon jobban szerepel, mint a Madden NFL '10, akkor minden vásárló - nyugta ellenében - visszakapja a program vételárát. Nos, az NPD nyilvánosságra hozta az Egyesült Államok játékeladási adatait és az Activision fellélegezhet. A Raven játéka ugyanis elég gyengén szerepelt.

Fellélegzés helyett valószínűleg inkább idegbetegek lettek, mikor befutottak az első, meglehetősen közepes kritikák, a mai napon pedig az első eladási mutatók. A hivatalos közlés szerint ugyanis az Amerikai Egyesült Államok területén - minden platformot tekintve - mindösszesen 106 ezer eladott példány kelt el a nácis FPS-ből, míg a Madden NFL '10 1,9 milliós eladásokkal büszkélkedhet.

És ha már eladások, akkor megjegyeznénk, hogy a Batman: Arkham Asylum mindössze két és fél hét alatt átlépte a kétmilliós darabszámot - ez mondjuk világszinten értendő, de akkor is pazar eredmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • skodatuning #8
  "idióta amcsik"
  Nem éppen. :)
  Aki érti a játék lényegét és szereti is az NFL-t annak ezek a játékok nagyon jó szórakozást nyújtanak.Véleményem szerint a Fifát oda-vissza veri minden téren.
 • skodatuning #7
  A Madden NFL már évek óta óriási eladásokat produkál a megjelenése után(amerikában).
  Ahhoz hogy megdöntse, igencsak kimagasló játékot kellett volna letenni az asztalra.
 • uniu #6
  :))
 • Kopiati #5
  Megnéznék magamnak egy náci FPS-t.... sztem ott B.J. Blazkowicz lenne a főellen....
 • sanner011 #4
  Nem náci, hanem náciS bazzeg! :D Javítsa már valaki. :D
 • akyyy #3
  "És ha már eladások, akko megjegyeznénk,"
  :DDDDDDDDDDDDDDD
 • Seth #2
  Amerikában egy Madden játék mindennél jobban fogy a megjelenéskor ( idióta amcsik XD), 0 % esélye lett volna hogy megelőzze a Wolfi, úgyhogy emiatt nyugodtam aludhatott fejlesztő csapat :)
 • St0RmTr00pEr #1
  "náci-FPSből" PFFF XD