Ötvös Tibor

A Bethesda kezében a Prey jogok

A jelek szerint a Zenimax az id Software bekebelezése után most játékjogok felvásárlásába kezdett. Legújabb szerzeménye az eddig mindösszesen egy részt megért Prey, mely közel akkora kálvárián ment keresztül, mire megjelent, mint a Duke Nukem Forever. Az FPS-ben egy Domasi Tawodi nevezetű indián harcost alakítottunk - ismertebb nevén Tommy - aki egy bárban történt verekedés után barátnője és nagyapja társaságában egy űrhajóban találja magát.



Nagyapját rögtön az elején kivégzik az idegenek, ám a lelke visszatér és spirituális hatalommal ruházza fel unokáját. Tommy eme erővel indul el barátnője felkutatására. A Prey jogai 1995-től eddig a 3D Realms tulajdonában voltak, ám a mai hírek szerint a Zenimax végül megvette az indián kalandort.

A neten természetesen azonnal elkezdődtek a találgatások, miszerint majd az id Software folytatja - vagy kezdi újra - a történetet, de egyes valószínűtlen vélemények szerint majd a Bethesda készít belőle akció-RPG-t. A Zenimax nem nyilatkozott az ügyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MitsuMishi #5
    Az első résznek az elején,mikor felkerült a fazon a hajóra, és ott elkezdted baszkurálni a számítógépet ,akkor bejött ilyen kék halál idegen nyelven :D . Az nagy poén volt :D
  • Broafka #4
    hát ez egy elég érdekes (kissé beteg) játék volt. Indián + idegenek :D
    amúgy ne mvolt rossz, nekem egy kicsit túl monoton volt, mindenesetre jól jönne egy 2. rész... de nem rpg :-/
  • Sanyix #3
    keverjék össze a fearrel, és akkor lesz belőle "Pear"
  • bcrics #2
    "Bethesda készít belőle akció-RPG-t"

    na nehogymár rpg legyen belőle.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Tiszta spekuláció.